DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Trægulve som en investering

28. april 2016

Går du i salgstanker? Så overvej at give dine gulve en opdatering!

Undersøgelser fra ejendomsmæglere viser, at boliger med trægulve sælges hurtigere end boliger med andre gulvtyper, så hvis man bruger penge på at udskifte slidte gulve, kan det øge interessen for din bolig og derfor være en god investering.

Efter et på årtier hvor vinylgulve og bløde væg-til-væg-tæpper praktisk talt drev trægulve ud af markedet, har træ gjort et stort comeback og trægulve ligger øverst på ønskelisten hos mange købere. En amerikansk undersøgelse fandt frem til at hele 54% af de potentielle boligkøbere var villige til at betale mere for et hjem med trægulve.

Hvis træ er for kortbart, men dit gulv trænger desperat til en opdatering, er der mange typer moderne laminat- og vinylgulve, der ligner træ på en prik og koster mindre. Begge løsninger er holdbare og hårdføre, og er absolut en forbedring af gamle slidte gulve.

Køkken og dagligstue

Hvis din eneste grund til at udskifte gulvet er et forestående salg, er køkkenet og dagligstuen de to rum, der er ekstra vigtige at peppe op, da det er her boligejere og deres gæster tilbringer det meste af tiden. Ejendomsmæglerundersøgelser viser, at disse to rum er allervigtigst for potentielle købere, så prøv derfor at gøre dem så attraktive som muligt inden salget.

Uanset hvad du vælger, har et hus med helt nyt trægulv en større wowfaktor for dem, der kommer til åben-hus, end et med væg-til-væg-tæpper eller andre slidte gulve.

Oplev Pergo: træ | laminat | vinyl

Følg os:

  


Del denne artikel