Trend: Det stærke look i sten

Trend: Det stærke look i sten

Det industrielle look har længe været en tendens i indretning og selvom vi ikke alle er så heldige at bo i et omlagt lagerhus fyldt med rå og autentiske detaljer, kan man skabe en urban stemning i sit hjem på mange andre måder.

En af de nemmeste måder at opnå et urbant look i boligen er at bruge rå byggematerialer. Beton er et oplagt valg og i de seneste måneder er der da også sket en massiv stigning i brugen af beton i boligindretning. Mange indretningsarkitekter og designere bruger nu beton på nye og uventede måder og det virker til at intet er umuligt at skabe med dette alsidige materiale.

Marmor er også yderst populært i øjeblikket og dukker op flere og flere steder, formentlig fordi det er sofistikeret, nemt at indarbejde i indretningen og ideelt til dem med en hang til minimalisme. Det stilfulde materiale ser særligt godt ud kombineret med kobber eller rødguld; to materialer der også nyder stor popularitet iblandt indretningsarkitekter lige nu. En anden stenart man heller ikke kan komme udenom er skifer, idet er et alsidigt, æstetisk og holdbart materiale.

Skifer bruges mere og mere i takt med at boligejere opdager et væld af brugsmuligheder for den anvendelige sten.

 

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
30-11-2015
03-07-2017
Top