Farver – begræns til fire

Farver – begræns til fire

Den vigtigste beslutning, du skal træffe, når du indretter dit hjem, bortset fra at vælge det rigtige gulv - laminatgulv, vinylgulv eller en anden - er at vælge de rigtige farver.

Farve er personligt, og det tager tid for folk at finde det rigtige “farveunivers” for dem.

Der gælder ingen regler, når man skal sammensætte farver, men hvis du begrænser din palet til at rumme maksimalt fire farver, når du indretter et rum, vil det gøre tingene lettere for dig. Hvis du bruger flere farver, kan det få din farvesammensætning til at forsvinde, da farver kan ophæve hinanden. Her er tre paletter med lidt inspiration.

Et par vælger farver
 

Bløde neutrale

Bløde neutrale

Neutrale nuancer er lette at leve med. De er tidløse, perfekte til at skabe en fredfyldt og afslappet stemning i dit hjem. Men neutrale kan også være perfekte til at sætte sammen med stærkere farver.

Strong vibrants colors

Stærke spændende

Brug spændende nuancer som f.eks. magenta, stålblå , safrangul og brændt rød for at fylde dit hjem med energi. Vær ikke bange for at bruge spændende farver på store flader som f.eks. vægge eller lofter, da farven vil bringe rummet op på et højere niveau. Kontrast er nøglen – spændende farver “elsker” sort og hvid!

Mørke farver

Mørke farver

Mørke, sværtede nuancer skaber intimitet i hjemmet. De kan være mystiske eller glamourøse afhængig af, hvilken slags tilbehør du bruger. Kombineret med guld eller sølv giver mørke farver et strejf af eksklusivitet.

 
Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
05-10-2015
Top