Pergo Sensation: vandresistens på et klik gulv

Pergo Sensation: vandresistens på et klik gulv

Pergo introducerer endnu en nyskabelse i verden af laminatgulve med sin helt nye Sensation kollektion. Ved at kombinere eksklusive, naturlige design med Pergo varemærkes slidstyrke, Sensation laminat yder en fuldt lukket, vandtæt overflade med en forbedret PerfectFold ™ kliksystem, der muliggør hurtig og nem installation.

 "Vores mål var at introducere et højtydende, vandafvisende laminatgulv med et drop-down-system som sikrer hurtig montering"


Holdbarhed, skønhed og brugervenlighed: det er de tre kendetegn, der ligger i centrum af den nye Pergo Sensation laminat kollektion. “Vores mål var at introducere et højtydende, vandafvisende laminatgulv med et drop-down-system som sikrer hurtig montering “, siger Laurent Meersseman, R&D direktør hos Pergo. “Sensation er endnu et skridt fremad for laminatgulve.”

Uigennemtrængeligt kvalitet

Pergo R & D team har gjort store anstrengelse for at gøre Pergo Sensation så vandafvisende som muligt. Selvom en laminat overflade er vandafvisende i sig selv, er samlingerne normalt ikke. Sensation løser dette problem på to måder: for det første ved at trykke fasede kanter ind i planken allerede under produktionen - i stedet for at tilføje det bagefter; og for det andet, ved at tilføje en vandtæt Aquasafe belægning i samlingen, som gør den helt vandtæt.

Fordi den fasede kant er presset ned under produktionen med flerlags TitanX ™ overfladebeskyttelse kommer dette til at dækker så godt. Dette sikrer en fuldt lukket overflade og beskytter gulvet ikke kun mod vand, men også mod stød, ridser, og hverdagens slitage. Dette gør Sensation til den ideelle gulvløsning til stærkt trafikerede områder. Sensation fås i to kvaliteter, klasse 32 og klasse 33.

‘Sensationelle’ ægthed

Pergo Sensation laminat handler ikke kun om egenskaber. Der har været fuld fokus på at skabe ti unikke design, der er ægte “sensationelle” i form af autenticitet. For eksempel er farven og teksturen på hvert design dækket helt ud til kanten af planken, herunder de pressede fasninger mellem gulvbrædderne, hvilket resulterer i et hidtil uset naturligt udseende. Plankerne har desuden dybe, virkelighedstro naturlige overflader og en eksklusiv, mat finish. Oke Nollet, Chefdesigner: “Detaljer som disse forbedre virkelig det autentiske udseende og give dit gulv et helt natur rent look.”

"Skandinavisk design, med fyr som en af de foretrukne træsorter, er fortsat meget populært. Det er ikke tilfældigt, at “børstet hvide fyr” er et af de design, der skiller sig ud i den nye Sensation kollektion"


Effekten af ufuldkommenhed

Ved skabelsen af de 10 Sensation design, trak vi inspiration fra udviklingen i arkitektur (med materialer som oxid og beton) og mode (i farvepaletten). “En trend vi er meget fokuseret på, er at tage udendøre ind og omvendt ,” forklarer Nollet. “Træ bruges på facaden, mens beton og rå mursten har gjort deres vej ind i hjemmets interiør. Som vores liv er hektisk, og vi ønsker at bo i kontakt med naturen i hjemmet som f.eks at bruge botaniske print, varme farver og masser af planter i vores interiør. Disse påvirkninger har dannet grundlag for vores “Manor eg” og “Coastal eg” design. “

En anden tendens, der også efterladt et mærke på Pergo Sensation kollektionen er forbindelsen mellem perfektion og ufuldkommenhed. Nollet: “I dag går perfektion og ufuldkommen hånd i hånd: Til middag med habitjakke med et par udslidte jeans, en industriel bygning med en minimalistisk sofa ... På gulve, et brugt, forvitret look - med ormehuller, revner, knaster etc. - giver det en helt special karakter: den udtrykker ufuldkommenhed, og gør os nysgerrige efter at kende dens historie. Lysende eksempler på dette fra den nye kollektion, er vores “Scraped vintage oak” og “urban grey oak” design. “

Hurtig og nem installation

Ud over at tilbyde høj slidstyrke, har Pergo gulve produkter også et fremragende ry, når det kommer til brugervenlighed. Sensation er ikke anderledes. PerfectFold ™ 3.0 drop-down-system gør det muligt for brugerne til at klikke plankerne sammen på ingen tid ved hjælp af tre forskellige metoder, herunder at kunne slå gulvet sammen hortisontalt. Derfor er disse gulve nemmere at lægge end nogensinde, selv på steder, hvor det er vanskeligt eller umuligt at vippe plankerne, dvs. under dørkarme eller radiatorer. Med PerfectFold ™, er der ingen risiko for at beskadige plankerne under installationen.

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
29-06-2017
Top