Øko stemning med industrimaterialer og comeback til træ

Øko stemning med industrimaterialer og comeback til træ

"Vi har virkelig sat alle sejl til med vores nyeste sortimenter af vinylgulve." siger Oke Nollet, der er designchef for Pergo. "Sammen med mit team har jeg haft fingeren på pulsen i forhold til udviklingen i indretningsuniverset – fra Milano til Paris. De tendenser vi ser – på internationale messer, i førende designmagasiner og gennem konstant interaktion med arkitekter og designere – er ledetråden i alt, hvad vi foretager os."

Denne sæson viser dette engagement sig i en serie af nye mønstre, der tilbyder den bedste løsning til alle, der er på udkig efter at give sin indretning et frisk pust. Fra træets umiskendelige popularitet til det moderne look med sten og industrimaterialer: Der er et vinylgulv til enhver smag.

Træ er overalt

Med Pergos virkelighedstro efterligninger af autentiske trægulve tilbyder de et billigt og næsten vedligeholdelsesfrit alternativ. Nye vinylsortimenter omfatter design i bløde træsorter, som det stilrene Charlet pine lysegrå, planke , samt de tidløse egedesigns, som Lys natur eg , planke.

"Træ er altid populært inden for indretningsdesign. Det er nu mere end nogensinde før. Træ er det trendy materiale for alle, der gerne vil skabe et naturligt og harmonisk hjem." forklarer Oke. "Og selvom skandinavisk design er ansvarlig for de bløde træsorters stigende popularitet, forbliver eg den dominerende træsort. Det nye er, at der er en tendens til at kombinere det med kraftige farver, såsom tydelige sorte og røde nuancer."

Tættere på naturen

I kølvandet på den fornyede præference for træ har Pergo også lagt mærke til den voksende indflydelse fra naturmaterialer og print generelt. "Kombinationen af organiske materialer og nuancer skaber en forfriskende og afslappende atmosfære. Den stimulerer sanserne og spreder på samme tid energi og en følelse af velbehag." kommenterer Oke.

Denne præference for alt fra naturen er drivkraften bag to tydelige tendenser. Den første tendens, der er en udtalt kærlighed for renhed i teksturer og farver, inspirerede Pergo til at skabe Gylden eg planke og Lys natur eg planke . Begge mønstre går tilbage til naturen. Ved at fjerne effekten ved omfattende bearbejdning og lakering har de ladet trædecoret stråle i alt dets renhed.

Den anden tendens, der understreger det seneste fokus på en grøn livsstil, er en tendens mod håndværket og robuste materialer. Med vinylgulve som Moderne coffee eg planke og Heritage grå eg planke beviser Pergo endnu en gang, hvor gode de er til at fange den toneangivende tendens. Fra den ekstramatte overfladebehandling til et autentisk look takket være fasede kanter på alle fire sider af plankerne giver det vinylgulvene alle hjem det autentiske planke look .

Industrimaterialer

"Beton, metal, marmor, skifer… førende indretningsdesignere har angivet tonen i et stykke tid nu med brugen af industrimaterialer. Og det er ikke kun begrænset til gulvbelægning. Møbler, vægge og endda borde: Der er ingen grænse, hvad angår brugen af denne tendens i hjemmet." forklarer Oke.

I modsætning til trædecorene, der kun findes i planker, producerer Pergo stenmønsteret i vinylfliser. Lys beton-vinylfliserne giver f.eks. dit rum et moderne, elegant look, der ellers er reserveret til rummelige, men dyre industrielle loftsværelser. Og med Pergos grå skifer-vinylfliser kan du give dit køkken det strejf af storhed, der er så typisk for moderne design.

Intet kompromis på kvaliteten

På trods af et skarpt fokus på design og et unikt, naturligt look er Pergo-vinylgulve stadig blandt de mest pålidelige på markedet. Det nye patenterede PerfectFold V-kliksystem giver maksimal stabilitet og muliggør både lodret og vandret låsning for hurtig og nem montering. Og takket være et beskyttende overfladelag har Pergo-vinylplanker og -fliser en helt tætforseglet overflade. Dette gør dem ikke kun nemmere at rengøre, men giver også yderligere beskyttelse mod ridser, pletter og tilsmudsning.

På grund af Pergos rødder i projektmarkedet – tænk hotel- eller butiksgulve – fås hvert gulv i to holdbarhedsklasser. Optimum-gulvene i klasse 33 er designet til at modstå kraftig trafik og er f.eks. egnet til gange og kontorer. Premium-gulvene i klasse 32 er et lettere, men stadigt højtydende alternativ til rum, hvor der er mindre trafik, som f.eks. din stue eller dit soveværelse. Ved at tilpasse din gulvbelægning til den specifikke brug i hvert rum kan du spare penge uden at gå på kompromis med udseende eller kvalitet.

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
31-07-2017
05-07-2017
Top