Tendens: Hent naturen ind i hjemmet

Tendens: Hent naturen ind i hjemmet

Hver sjette måned samler Oke Nollet chef for Pergos designafdeling alle sine indtryk og oplevelser fra designmesser, Pinterest aktivitet og hverdagens begivenheder i en omfattende tendensrapport. En af disse tendenser er meget klar: det uperfekte er stadig perfekt.

Det udvendige og det indvendige smelter sammen. Vi er allerede vant til at bruge betongulve og betonvægge i boligmiljøet. I dag har også møbler, belysning og tilbehør kastet sig over denne tendens. Betontendensen afspejles også ved brugen af en masse neutrale grå nuancer i indretningen. Kombineret med træ i varme naturfarver og farvede genstande virker det slet ikke koldt.

"Det udvendige og indvendige smelter sammen"

Tendensen med at skabe et grønt miljø i vores indretning er allestedsnærværende. Når vores liv tager til i fart, har vi behov for at geare ned og vende tilbage til naturen. Vores indretning skal være hyggelig og komfortabel.

Denne tendens er inspireret af 70’erne. Blomstrede og botaniske tryk på tapet og puder, organiske og runde former, naturmaterialer såsom rørflet, læder og kork er igen aktuelt. Farvepaletten af træ varierer fra beige til varme naturfarver og brune nuancer.

Find den perfekte gulvløsning til din indretning.

Et gulv kan give din indretning et strejf af naturen. Vælg mellem vores omfattende kollektion af laminatgulve og vinyl og find det der passer perfekt til dig.

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
22-06-2015
Top