Sådan forbereder du dit hjem til salg

Sådan forbereder du dit hjem til salg

Når du forbereder dig på at sælge dit hjem, er det på tide at overveje, hvad der bør renoveres og repareres inden salget. Visse renoveringer giver et bedre afkast end andre.

En undersøgelse fra svenske ejendomsmæglere viste, at de to ting, der gør den største forskel på en ejendoms slutpris, er at slibe gulvet og male væggene hvide – med andre ord er de mest synlige ting dem, der betyder mest for prisen, og de er ofte de billigste af lave. 

Nyrenoverede ejendomme er de mest eftertragtede

Nyrenoverede ejendomme er langt de mest eftertragtede på boligmarkedet i dag. Men det betaler sig også at lave mindre renoveringer, så hvis du vil have så meget som muligt for dit hjem, bør du i det mindste se på de mest synlige detaljer.

"En fordel ved laminatgulve er, at de er væsentlig mere hårdføre end trægulve"


Hvis du har et træ- eller parketgulv, så slib det. Hvis du har en anden slags gulv, kan det være en god idé at udskifte det. Trægulve er i øjeblikket den mest populære type, men der findes også vinylgulve og laminatgulve, der ligner træ på en prik, men er væsentligt billigere. En fordel ved laminatgulve er, at de er væsentlig mere hårdføre end trægulve.

Nyt giver en bedre pris end slidt

Hvis du har et begrænset budget, giver et vinylgulv stadig et bedre indtryk end et gammelt, slidt gulv. Selvom et trægulv er flottere, kan køberen se, at gulvet er i en god stand, og en enkel tommelfingerregel siger, at du altid vil få en bedre pris, hvis det du sælger er nyt og ikke slidt.

Køkkenet og dagligstuen har vist sig at være de to rum, der betyder mest for potentielle købere, når de går til åben-hus-arrangementer, fordi det er i disse rum vi tilbringer det meste af vores tid. Nymalede vægge og flotte gulve gør umiddelbart et godt indtryk, og hvis du kan imponere køberne, har du en større chance for at sælge til dem.

"De mest synlige renoveringer er også de mest værdifulde"

  • De mest synlige renoveringer er også de mest værdifulde
  • Slib slidte trægulve og udskift andre gulvtyper
  • Du får altid en bedre pris, hvis det du sælger, er nyt
  • De vigtigste rum at renovere er køkkenet og dagligstuen
Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
02-07-2015
15-12-2015
Top