DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Tendens: Skandinavisk design har en stor indflydelse internationalt

18. april 2016

Hver sjette måned samler Oke Nollet chef for Pergos designafdeling alle sine indtryk og oplevelser fra designmesser, Pinterest aktivitet og hverdagens begivenheder i en omfattende tendensrapport. En af disse tendenser er meget klar: det uperfekte er stadig perfekt.

Det skandinaviske designs friske, rene og moderne stil har en stor indflydelse internationalt. Store skandinaviske varemærker sætter deres aftryk på indretningstendenserne. De anvender farver og mønstre, der efterlignes af resten af verden.

Inspireret af 50’erne er pastelfarverne blevet genopdaget, fra lyserød til mintgrøn. For at opnå et blødt look kombineres det ofte med hvide og lyse naturlige træsorter.

60’erne og 70’erne bringer de varme jordfarver tilbage med gule, orange, rustfarvede og brune nuancer60’erne og 70’erne bringer de varme jordfarver tilbage med gule, orange, rustfarvede og brune nuancer. De varme farver samt geometriske og blomstrede mønstre fra 70’erne er synlige i dag i den grønne livsstil. Træmøbler og trægulve har farver spændende fra varm naturfarve til brun.

Skandinaverne holder af kontrasten mellem sort og hvid. I dag kan vi se, at sort løber af med førstepladsen. Store varemærker bruger sort i forskellige nuancer. Kombineret med lyst naturtræ skabes en meget skandinavisk effekt. For en neutral effekt i din indretning er gråtoner meget vigtige. Grå i forskellige nuancer er den rigtige farve at kombinere med!

Vi oplever også, at 80’ernes såkaldte Memphis-stil vender tilbage. Husker du de geometriske former og store volumener. De brede felter med primærfarver, neonfarver og lyse pastelfarver passer perfekt til lyst og naturfarvet træ.

Find den perfekte gulvløsning til din indretning.

Et gulv kan give et strejf af det perfekte til det uperfekte i indretningen eller omvendt. Vælg mellem vores omfattende kollektion af laminatgulve, vinyl og parket og find det der passer perfekt til dig.

Følg os på Pinterest:

Følg Pergos planke Memphis Trend på Pinterest.


Del denne artikel