DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Slip for gulvafslibning med et laminatgulv

30. juni 2017

Trægulve skal vedligeholdes for at holde sig pæne i lang tid, og slibning af gulvet bliver før eller senere et nødvendigt onde. Men det er muligt at få et gulv, der ser ud som træ, og som aldrig skal slibes.


Træfølelse uden gulvafslibning

Laminatgulve fra Pergo fås i en masse forskellige træmønstre, der genskaber naturen ned i den mindste detalje. Og det er ikke kun mønsterlaget i laminatet, der giver indtrykket af autentisk træ, du kan også få forskellige overfladestrukturer, glansniveauer og plankeformater, som forstærker indtrykket.


Effekter, som forstærker følelsen af træ

Du kan få alt fra Genuine Wood, hvor den let polerede struktur følger træårringene i detaljer, til Genuine Sawcut, som er en realistisk træstruktur med savmærkeeffekter, eller Genuine Rustic, som har en grov struktur med sprækker, knast- eller alderseffekt for en gammeldags følelse.

Der er også forskellige glansniveauer, fra mat til højglans, afhængigt af hvilken effekt du ønsker.

Vores innovative og patenterede teknik Natural Variation™ giver hver planke et unikt, tilfældigt udvalgt udseende og gør også, at dit laminattrægulv kommer til at se mere naturligt ud.


Holdbart, helt uden gulvafslibning

Dit laminatgulv vil holde sig lige så smukt, som da du købte det, i mange, mange år, helt uden afslibning. Du behøver ikke en gang at behandle det med polish eller voks – overfladelaget er stærkt og smudsafvisende allerede fra starten. Det er ridsebestandigt, slidstærkt og holdbart – Pergos laminatgulve har markedets bedste garanti, helt op til 33 år.

  • Trægulve ska slibes for at holde sig smukke.
  • Laminatgulve giver følelsen af et autentisk trægulv.
  • Med laminatgulve slipper du for gulvafslibning.
  • Laminatgulve er ridsebestandige, slidstærke og holdbare i mange år.

Opdag vores gulve

Laminatgulv  |  Vinylgulv

Leder du efter en Pergo forhandler i dit område?

Find en forhandler


Del denne artikel