Tendens: det uperfekte er stadig perfekt

Tendens: det uperfekte er stadig perfekt

Hver sjette måned samler Oke Nollet chef for Pergos designafdeling alle sine indtryk og oplevelser fra designmesser, Pinterest aktivitet og hverdagens begivenheder i en omfattende tendensrapport. En af disse tendenser er meget klar: det uperfekte er stadig perfekt.

Vi har nu i nogle år set, at mennesker søger det autentiske. Gamle ting har allerede et liv bag sig og vi kan lide at kende historien. Ormehuller, sprækker, pletter og afskallede effekter er et tegn på det uperfekte og giver træet et autentisk udseende. De industrielle elementer som eksempelvis oxideret metal og patineret læder vil aldrig forsvinde selvom vi har lagt mærke til, at det udvikler sig til et mere blødt genbrugslook.

"Ormehuller, sprækker, pletter og afskallede effekter er et tegn på det uperfekte og giver træet et autentisk udseende"Som kontrast til det uperfekte ser vi en stigende tendens til rene farver og et perfekt look. Brugen af dyre materialer som marmor, læder, transparent farvet glas og metal lyser op i interiøret, udtrykker en positiv stemning indendørs og giver interiøret et glamourøst look. Farverne er rene og diskrete, med en hel del grå og brune nuancer. Italienerne og skandinaverne elsker denne luksuriøse og rene stil.

I øjeblikket ser man en blanding af gammelt og nyt, samt det autentiske og moderne inden for indretning. En industriel bygning med en sofa i minimalistisk design. Et premium eg gulv med en murstensvæg, eller rene og enkle møbler sammen med et meget slidt gulv. Kombinationerne af det uperfekte og perfekte er ubegrænsede. Det afhænger af forbrugeren. Han/hun vil selv bestemme den rette balance mellem det perfekte og det uperfekte.

Find den perfekte gulvløsning til din indretning.

Et gulv kan give et strejf af det perfekte til det uperfekte i indretningen eller omvendt. Vælg mellem vores omfattende kollektion af laminatgulve og vinyl og find det der passer perfekt til dig.

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
22-06-2015
Top