Vælg det rigtige gulv til hvert rum i dit hjem

Vælg det rigtige gulv til hvert rum i dit hjem

Eftersom forskellige rum har forskellige funktioner, er det en god idé at tilpasse gulvet efter hvert rum. Men hvad skal man tænke på?

Først og fremmest skal du overveje, hvordan rummet bliver brugt: Vil gulvet blive udsat for meget slitage? I entréen tager man ofte snavs med ind, og der er også meget gennemgangstrafik. I køkkenet sker det, at man spilder og måske taber skarpe knive, porcelæn og glas, mens gulvene i soveværelser og stuer får en mere blid medfart.


Laminat eller vinyl giver robuste gulve

Til de rum, der kræver et mere slidstærkt gulv, er et laminat- eller vinylgulv et godt valg. Begge slags gulve har slid-, ridse- og slagbestandige overfladebehandlinger, som desuden er vandresistente og holder i mange år. Gulvene er nemme at lægge selv, og hvis en planke skulle blive beskadiget, kan du nøjes med at udskifte netop den, uden at skulle udskifte hele gulvet. Både laminatgulve og vinylgulve fås med mange forskellige mønstre, som genskaber naturlige materialer som træ eller sten, men også trendy materialer som beton eller cement.


 


  • Rummets funktion er en vigtig faktor: Hvordan skal rummet bruges?
  • Laminat- og vinylgulve er ekstra robuste.
pergo-infographic-vaelg-det-rigtige-gulv-til-hvert-rum-i-din-bolig
Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
01-12-2015
09-05-2016
Top