Designfunktioner

MERE END MØNSTRE MED AUTENTISKE UDSEENDER

Hos Pergo nøjes vi ikke med at designe mønstre med et autentisk mønster, vi fremmer udviklingen ved at introducere smarte teknologier, der gør laminatgulve endnu mere sofistikerede. Vi hjælper dig også med at forstå, hvordan forskellige formater kan medvirke til det overordnede indtryk af dit nye gulv. Her kan du få mere at vide om nogle af vores mest populære designfunktioner.
Forskellige formater giver dig mulighed for at forvandle følelsen i hele rummet. Du kan gøre rummet bredere, smallere, længere, mørkere eller lysere – mulighederne er uendelige! Pergo tilbyder laminatgulve i fire forskellige formater. Fra lange planker, der skaber et moderne, rummeligt miljø, til planker i to forskellige bredder, samt fliser.

Wide Long plank - 2050 x 240 mm

Long plank - 2050 x 205 mm

Modern Plank - 1380 x 190 mm

Classic plank - 1200 x 190 mm

Slab - 1224 x 408 mm
MERE END MØNSTRE MED AUTENTISKE UDSEENDER
vandafvisende

FLOTTE FASEDE SAMLINGER OG OVERFLADER

For at forbedre følelsen af træplanker eller ægte keramiske fliser, har mange af vores gulve fasede samlinger. Og med ni forskellige overfladestrukturer og fire forskellige glansniveauer, føles Pergo laminatgulve også lige så autentiske som de ser ud.

Se vores udsøgte overfladestrukturer

Find gulve med fasede samlinger:


Modern Plank, faset på 4 sider
Long plank, faset på 4 sider
Slab, faset på 4 sider
Sensation

SENSATION

Laminatgulve som du aldrig har set magen til

Den nye kollektion Pergo Sensation er intet mindre end en revolution. AquaSafe teknologi gør vores gulve vandafvisende og perfekte til brug i køkkener og andre vådområder. Unikke overfladestrukturer med dybere struktur tilfører vores nye gulve en naturlig følelse, du ikke finder ved andre laminatgulve.
Det autentiske design støttes også af en ny mat overflade, og mønstre der går hele vejen ned i de fasede samlinger.

Se alle Sensation laminatgulve

Top