DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Designfunktioner laminatgulv

Mere end mønstre med autentiske udseender

Hos Pergo nøjes vi ikke med at designe mønstre med et autentisk mønster, vi fremmer udviklingen ved at introducere smarte teknologier, der gør laminatgulve endnu mere sofistikerede. Vi hjælper dig også med at forstå, hvordan forskellige formater kan medvirke til det overordnede indtryk af dit nye gulv. Her kan du få mere at vide om nogle af vores mest populære designfunktioner.

Forskellige formater giver dig mulighed for at forvandle følelsen i hele rummet. Du kan gøre rummet bredere, smallere, længere, mørkere eller lysere – mulighederne er uendelige! Pergo tilbyder laminatgulve i fire forskellige formater. Fra lange planker, der skaber et moderne, rummeligt miljø, til planker i to forskellige bredder, samt fliser.

Long plank - 2050 x 205 mm

Classic plank - 1200 x 190 mm

Modern Plank - 1380 x 190 mm

Slab - 1224 x 408 mm

Pergo Bevel Surface

Flotte fasede samlinger og overflader

For at forbedre følelsen af træplanker eller ægte keramiske fliser, har mange af vores gulve fasede samlinger. Og med ni forskellige overfladestrukturer og fire forskellige glansniveauer, føles Pergo laminatgulve også lige så autentiske som de ser ud.

Se vores udsøgte overfladestrukturer

Find gulve med fasede samlinger:

Modern Plank, faset på 4 sider

Endless Plank, faset på 2 sider

Natural Variation, faset på 4 sider

Long plank, faset på 4 sider

Slab, faset på 4 sider

Sensation - modern plank

Laminatgulve som du aldrig har set magen til

Den nye kollektion Pergo Sensation er intet mindre end en revolution. AquaSafe teknologi gør vores gulve vandafvisende og perfekte til brug i køkkener og andre vådområder. Unikke overfladestrukturer med dybere struktur tilfører vores nye gulve en naturlig følelse, du ikke finder ved andre laminatgulve.

Det autentiske design støttes også af en ny mat overflade, og mønstre der går hele vejen ned i de fasede samlinger.

Se alle Sensation laminatgulve

Pergo endless Plank

Endless plank™

Gulvet der fortsætter i det uendelige

Den udtryksfulde, rustikke landstil, med realistiske revner og riller, gør den uendelige virkning livlig, og skaber en ægte, unik gulvoplevelse. Gulvet, der holder længere, virker nu også længere.

Se alle gulve med EndlessPlank™

Pergo Natural Variation

Natural Variation™

Med stor personlighed

Vores innovative og patenterede funktion Natural Variation™ har tilføjet en helt ny dimension til laminatgulvdesign. Takket være en speciel teknik, der giver hver planke et tilfældigt kridtet og naturligt rustikt look, blev der skabt i hundredvis af forskellige variationer.

Resultatet er en uovertruffen og meget unik kombination. Den naturlige trækarakter, men med alle laminatgulvets fordele.

Se alle gulve med Natural Variation™