Designfunktioner laminatgulv

I vores laminatsortiment finder du alt fra lange planker, der skaber en moderne, rummelig atmosfære til klassiske 3-stavs eller store fliser. Flere af gulvene har fasede kanter for at fremhæve designet af træplanker eller ægte keramiske fliser.

pergo laminatgulv størrelsen betyder faktisk noget!

Størrelsen betyder faktisk noget!

Den enkelte planke spiller en vigtig rolle i helhedsindtrykket. Med det rigtige valg kan du forvandle udtrykket af hele rummet. Du kan gøre rummet bredere, smallere, længere, mørkere eller lysere – mulighederne er uendelige.


  1. Elegant plank - 1380 x 156 mm
  2. Wide Long plank - 2050 x 240 mm
  3. Long plank - 2050 x 205 mm
  4. Modern Plank - 1380 x 190 mm
  5. Classic plank - 1200 x 190 mm
  6. Slab - 1224 x 408 mm
pergo laminate surfaces and bevels

Flotte fasede samlinger og overflader

Et smukt gulv rummer meget mere, end man kan se med det blotte øje. Derfor ser Pergo laminatgulve ikke kun ægte ud, de føles også sådan. Vores kollektioner indeholder syv forskellige overfladestrukturer, der alle har til formål at forbedre det ægte udtryk ved dit laminatgulv.

Prøveservice er midlertidig utilgængelig

Grundet COVID-19 (coronavirus) udbruddet og de præventive tiltag vi er i gang med at foretage, er det p.t. ikke muligt at bestille gulvprøver indtil videre.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller har anmodninger, så må du ikke tøve med at kontakte din faste Pergo kontaktperson eller send en e-mail til os ved hjælp af kontaktformularen..