DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Hvorfor gulvfliser?

Gulvfliser gør det nemt at lægge gulv, og Pergos PerfectFold™ 3.0-metode sikrer desuden, at denne opgave kan løses af næsten hvem som helst. Gulvfliserne fås både i laminat og vinyl samt med forskelligartede designs og egenskaber.

GULVFLISER AF LAMINAT

Pergos udvalg af laminatgulve omfatter bl.a. flere gulve, der består af gulvfliser med fasede kanter og et design, der giver dig følelsen af at stå på et ægte klinkegulv. Du kan vælge mellem tre forskellige kvalitetsniveauer. Gulve med store, naturtro gulvfliser kan enten gøre et rum lysere eller mørkere, alt afhængigt af det ønskede design. For eksempel er varianten ”beige skifer” et klassisk og lyst laminatgulv, hvor gulvfliserne er forsynet med en realistisk skiferstruktur, der imiterer et ægte klinkegulv. Og gulvfliser med et lyst design kan bevirke, at et lille og mørkt rum føles meget større og lysere. Tag et kig på vores store udvalg og nærstudér gerne vores koncept, TotalDesign.

GULVFLISER AF VINYL

Hos Pergo kan du finde gulvfliser af vinyl, der ikke alene tilbyder et innovativt design, men også på troværdig vis imiterer træ, natursten eller beton. Nogle af de store fordele ved at lægge et vinylgulv er, at de er 100% vandtætte, har varmeledende egenskaber og er lydsvage, når man går på dem. Den vandafvisende evne gør vinylgulve yderst velegnede til bl.a. et køkken eller bryggers. Gulvet har ligeledes en slidstærk overflade, der føles behagelig for fødderne. Et vinylgulv med et naturtro trædesign giver rummet et levende udtryk, samtidig med at det er lige så nemt at vedligeholde som et ægte klinkegulv. Et andet stort plus med gulvfliser af vinyl er de mange valgmuligheder i forhold til mønster. Du kan uden problemer lade din personlige smag tage styringen. Prøv f.eks. at mikse gulvfliser i forskellige størrelser, så du skaber et både unikt og personligt gulvmønster.

golvfliser
Føj til foretrukne

Sort Skifer

Varenummer: L0220-01778
Føj til foretrukne

Lys Grå Skifer

Varenummer: L0220-01780
Føj til foretrukne

Grå Beton

Varenummer: L0218-01782
Føj til foretrukne

Grå Skifer

Varenummer: L0220-01779
Føj til foretrukne

Alpaca Skifer

Varenummer: L0220-01781
Føj til foretrukne

Hvid

Varenummer: L0218-01783