DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Skibsplankegulv med en enestående slidstyrke og slagfasthed

Skibsplankegulve fra Pergo har en nærmest silkeagtig overflade og en imponerende kvalitet, og de er samtidig med til at skabe et maritimt look. Vores skibsplankegulve i serien Maritim fremstilles af et modstandsdygtigt hårdttræ såsom eg og merbau, hvilket egner sig til private såvel som offentlige rum med en høj slitage.

SKIBSPLANKEGULV MED STIL

Pergos skibsplankegulv består af lange, smalle gulvbrædder med fasede kanter på langsiderne, der giver gulvet dets karakteristiske striber. Denne type laminatgulv giver rummet en dybde og blødhed, som passer perfekt ind i de maritim-inspirerede rum. Hos Pergo tilbyder vi over 80 forskellige laminatgulve i tre kvalitetsniveauer, hvorfor det bliver nemmere at finde det rette gulv til det rette rum. Pergo laminatgulvene er i stand til at modstå usædvanligt store påvirkninger hver eneste dag, og foruden at have den bedst mulige slagfasthed er de også ridsefaste og har en meget høj fugtmodstand. Trægulvet er meget velegnet til kontor, restauranter, ferieboliger, butikker og køkken. Kort sagt de rum, der udsættes for en høj slitage samt meget skidt og fugt, hvorfor de gerne skal være yderst rengøringsvenlige.

GULV MED DEN HELT RIGTIGE SKÆRGÅRDSFORNEMMELSE

Laminatgulve fra Pergo er ikke som alle andre gulve. Vi fremstiller gulve med et moderne præg og tilbyder unikke overfladebehandlinger og effekter, der er oppe i tiden. Når man står med vores skibsplankegulve, kan man næsten dufte saltvandet og tangen, men gulvene føles moderne takket være de unikke overfladebehandlinger og den spændende finish. Søger du et helt klassisk skibsplankegulv med en rustik træstruktur, så finder du det i vores sortiment, men vi er også stolte af vores nye fortolkninger af det traditionelle gulv. Vi tilbyder således både eksotiske og eksklusive skibsplankegulve såsom Maritim Grå Eg, der er et enestående smukt laminatgulv med alle skibsplankegulvets positive og karakteristiske egenskaber, der forenes med en realistisk træstruktur, mat finish og en usædvanlig overfladebehandling, der fører tankerne hen på den svenske skærgårds grå og bløde klippeformationer.

Skibsplankegulv