Pergo Sensation: vandbestandige laminatgulve

Pergo Sensation – Vandbestandige laminatgulve

Drømmer du om et ægte trægulv, men tvivler på om det kan holde?

Vores nye generation af laminatgulve er en nyskabelse for dine sanser. Det autentiske og naturtro udseende gør det umuligt at skelne et Sensation-laminat fra det ægte materiale. En ny, mat finish bidrager til den træ-agtige oplevelse og styrker det naturlige look.

100 % vandafvisende – intet mindre!

Takket være AquaSafe-teknologien i vores Sensation- gulve, kan vi nu tilbyde dig et gulv, der modstår vand som aldrig før. En forseglet overflade dækker hele planken – helt ind i samlingerne – og forhindrer vand i at trænge ned.

Og resultatet? Vand, snavs og pletter bliver på overfladen og kan nemt tørres af. De vandafvisende Sensation-gulve er hygiejniske og nemme at vedligeholde.

Find en forhandler >
Prachtig ontwerp

SLIDSTYRKE

Træ er et materiale, der over tid uundgåeligt vil vise tegn på slitage. Sensation-gulvene bevarer deres smukke udseende år efter år.
Prachtig ontwerp

FARVE

Når træ bliver gammelt, ændres farvetonen, mens et laminatgulv holder sit friske og nye look.
Prachtig ontwerp

VAND

Selvom trægulve behandles med en beskyttende lak, kan der sive væske ned i revnerne mellem plankerne. På Sensation-gulve er overfladen er forseglet og 100 % vandafvisende.

NY: Wide Long Plank Sensation

Hvis du søger et gulv, der forvandler dit rum til noget imponerende, så har vi en god nyhed til dig. Et storslået gulv i enhver henseende. Størrelsen af de enkelte planker bringer rummet til live og fremhæver Sensation-gulvets naturlige look endnu mere.

STORSLÅET!

Tjek vores nye Sensation-gulve!

#FloorAdvisor#

Prøveservice er midlertidig utilgængelig

Grundet COVID-19 (coronavirus) udbruddet og de præventive tiltag vi er i gang med at foretage, er det p.t. ikke muligt at bestille gulvprøver indtil videre.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller har anmodninger, så må du ikke tøve med at kontakte din faste Pergo kontaktperson eller send en e-mail til os ved hjælp af kontaktformularen..