DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Askegulv – det ædle træ

Ask er et ædelt løvtræ med tømmer, der er hårdt, sejt og let at bøje. Kvaliteter, der gør det ideelt til parketgulve. Med askens lyse farve giver parkettet rummet et frisk og skandinavisk udtryk.

Den lyse askeparket

Askegulve indgår i flere af Pergos kollektioner, hvor netop askens lyse karakter er bevaret. Men variationerne mellem de forskellige kollektioner er mange. Du kan vælge mellem både store knaster og små, forskellige grader af farvevariationer i træet og desuden få alt fra 1-stavsplanker til 3-stavsplanker. Ud over det er der selvfølgelig mange andre valgmuligheder, når det kommer til gulvets struktur og finish. Ligesom for egeparket kan du få askeparket med fasede kanter, forskellig børstningsdybde og synlige savmærker. Alt sammen for at du kan finde den rigtige stil til dit hjem.

En beskyttet overflade til en lang levetid

Alle Pergos gulve holder i en menneskealder. Takket være den omfattende overfladebehandling behøver du ikke tøve med at vælge et lyst askeparket. Du kan føle dig tryg ved, at det kan klare hverdagens udfordringer og festens strabadser. Alle trægulve fra Pergo har en beskyttende overfladebehandling – enten med syv lag UV-hærdet vandbaseret lak eller med højkvalitetsolie. Behandlingerne giver maksimal beskyttelse og gør rengøringen lettere. Ud over den beskyttende overflade har parketgulvene en avanceret kerne i gran eller fyr, der absorberer de stød og belastninger, som gulvet udsættes for. Det garanterer, at parketgulvet altid bevarer sin stabilitet.

Parketgulvet er færdigbehandlet, når det leveres hjemme hos dig. Derfor behøver du ikke at vente, men kan gå på det, så snart det er lagt.

Oplev vores askegulve