DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Trendsættende lamelparket

Pergo lamelparket er et trægulv med stor personlighed, hvor vi fokuserer på at fremhæve træsortens unikke struktur og naturlige variationer.

Pergo har udviklet syv forskellige trægulvskollektioner, hvilket gør det nemmere for dig at finde og vælge lige det parketgulv, du drømmer om.

Trækollektionerne Sjælland, Värmdö, Åland og Jomfruland består af flotte trægulve med stavmønstre. Hvidbejdset egeparket med individuelle stave, rustik 3-stavs parket af aske eller moderne mat lakeret 2-stavs egeparket med små knaster er bare nogle eksempler på de smukke og levende træparketter, du kan finde i vores store udvalg af trægulve.

Alle Pergos trægulve er klar til brug, så snart de er monteret.

Transformer et værelse med lamelparket

Mange mennesker forbinder parket med det klassiske sildebensmønster. Men mulighederne for mønstervalg stopper ikke ved det traditionelle sildebensdesign. Pergo løfter træparketgulvet til et mere moderne design ved at bruge plankemønstre, hvor mønstre og finish langt fra er klassiske.

Vores trægulve tilbyder mønsterparket i forskellige størrelser og med et karakteristisk udseende takket være en olieret og børstet overfladebehandling i kombination med savmærker, fasede kanter og knaster. Selvom vi eksperimenterer med forskellige stavmønstre og trækonstruktioner er vores parketgulve altid bæredygtige, holdbare og designet efter internationale standarder med stor respekt for vores fælles miljø.

Flydende lamelparket med kliksystem

Det parket du falder for, kan have små knaster, levende nuancer af farve eller klare årringe og revner. Uanset hvilken træparket, du vælger, kan du være sikker på, at du får et holdbart gulv, der er ekstremt nemt at lægge og klar til brug, så snart det er monteret. Vores trægulver er udstyrede med syv lag UV-hærdet vandbaseret lak eller kvalitetsolie, der giver træet en beskyttende belægning, der kan modstå det meste, og letter rengøringen af gulvet.

Alle Pergo stavparketter er flydende gulve, der er udstyret med kliksystem PerfectFold 3.0, som gør gulvet nemmere og hurtigere at monterer end nogensinde.

Stavparkett