DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Vedligeholdelse Trægulv

Vedligeholdelse Trægulv

Hold dit gulv smukt

Et Pergo træparketgulv tilfører alle rum naturlig skønhed. Det er let at få skønheden til at holde længere med de rigtige produkter til pleje, rengøring og vedligeholdelse. Vi anbefaler ugentlig rengøring af alle Pergo træparketgulve med Pergo rengøringsprodukter.

Plejeanvisninger

> Støvsug forsigtigt

Monteringsvejledning Træ

Efter montering støvsuges gulvet med et mundstykke med bløde kanter.

> Regelmæssig vedligeholdelse

Monteringsvejledning Træ

Fej, støvsug eller tør gulvet af med en tør moppe for at fjerne snavs og støv. Vask gulvet med lunkent vand, der indeholder en eller to “kapsler” af Pergo all round floor cleaner og med en Pergo mikrofibermoppe. Den daglige rengøring skal følge anvisningerne på Pergos websted. Brug af uegnede rengøringsprodukter kan beskadige gulvets overflade!


> Beskyttelse til stole med hjul

Monteringsvejledning Træ

Stole med hjul, bør have såkaldte “bløde hjul”, og der bør anbringes en beskyttende plastikmåtte på det område, hvor stolen placeres.

> Beskyt mod ridser

Monteringsvejledning Træ

Alle møbelben bør beskyttes vha. filtdupper for at undgå riser i den behandlede overflade. Undlad at skubbe tunge møbler osv. hen over Pergo trægulvet for at forhindre ridser. Vi anbefaler, at møblerne løftes Anbring altid en dørmåtte i god kvalitet ved alle indgangsdøre for at undgå, der slæbes sand og snavs med ind, der kan give ridser.