DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Ofte stillede spørgsmål vinylgulv

INSTALLATION

> Kan jeg montere Pergo vinyl oven på et eksisterende gulv?

Ja, Pergo vinylgulve kan monteres på betongulve, samt på eksisterende trægulve og fliser. Læs monteringsvejledningerne grundigt. Ved flydende montering kan det være nødvendigt at fjerne den eksisterende gulvbeklædning eller udligne undergulvet. Ved limning af gulve skal gulvene først være forberedt. I de fleste tilfælde skal den eksisterende gulvbelægning fjernes. Det kan være nødvendigt at nivellere undergulvet, eller anvende en passende grunder.


> Kan jeg bruge Pergo vinylgulve i kombination med gulvkøling?

Pergo vinylgulve kan bruges i kombination med gulvkølesystemer eller kombinerede gulvvarme-/kølesystemer. Det er dog meget vigtigt at være yderst opmærksom på vores anvisninger i denne henseende. Alle detaljerne finder du i monteringsvejledningerne i pakken eller på dette websted, eller du kan spørge din forhandler om råd.


> Kan jeg bruge Pergo vinylgulve i kombination med gulvvarme?

Ja, Pergo vinylgulve kan bruges med varmtvands- og elektriske gulvvarmesystemer, der er integreret i afretningslaget. Men sørg for, at gulvets overflade ikke bliver varmere end 27°C, og brug altid det anbefalede Pergo underlag om nødvendigt.

Vigtigt! Overhold altid de specielle vejledninger for gulvvarme, som du finder i monteringsvejledningerne i pakken eller på dette websted, eller du kan spørge din forhandler om råd.> Kan jeg bruge Pergo vinylgulve i badeværelset?

Pergo vinylgulv er 100% vandfaste og er egnet til montering i fugtbelastede rum så som bryggers og toilet, hvor der ikke er afløb i gulvet. I typiske badeværelser, brusenicher og lignende, hvor der er afløb i gulvet, gælder der helt specielle regler for fugtsikring, og Pergo vinyl er ikke egnet til disse formål.


> Kan jeg bruge vinylfliser i mit køkken?

Ja! Pergos vinylgulve i en flisevariant er faktisk yderst velegnede til dit køkken, da de byder på en række fordele, som du ikke finder ved de keramiske fliser eller et stengulv. Læs mere.

> Har jeg brug for underlag, når jeg monterer Pergo vinyl?

Der er ikke brug for et underlag til limede vinylgulve. Du skal bare sikre, at undergulvet er forberedt ordentligt til limning, som beskrevet i monteringsvejledningerne.

Ved flydende montering af vinylgulvene med vores lette PerfectFold™ V kliksystem anbefaler vi Pergo underlaget. Dette underlag, der er specielt udviklet til Pergo vinylgulve, har en nivellerende virkning og kan fjerne behovet for at anvende et nivelleringsmiddel. Desuden isolerer underlaget yderligere mod trinlyd, samt gør det mere behageligt at gå på gulvet.


> Lægge vinylgulv – hvilket værktøj har jeg brug for?

Når du skal lægge dit nye vinylgulv, behøver du hverken at være professionel gulvlægger eller have en masse værktøj. Læs mere
VEDLIGEHOLDELSE

> Hvordan rengør og plejer jeg mit Pergo vinylgulv?

Pergo vinylgulve er meget lette at rengøre. Brug en helt almindelig kost, en mikrofiberklud, en støvsuger eller en moppe med Pergo Vinyl Floor Cleaner.


DIVERSE

> Kan jeg bruge stoleben med hjul på min vinyl gulv?

Ja, men vi anbefaler, at man bruger bløde hjul og/eller anvender en passende kontormåtte af akryl. Derved øger man gulvets levetid markant, og bidrager med at bevare gulvets oprindelige skønhed meget længere.

Vær opmærksom på, at gummi kan skade dit Pergo vinylgulv permanent. Undgå derfor møbelhjul af gummi, gummihjul eller måtter med gummi.> Gulvfliser af vinyl

Hos Pergo kan du finde gulvfliser af vinyl, der ikke alene tilbyder et innovativt design, men også på troværdig vis imiterer træ, natursten eller beton. Nogle af de store fordele ved at lægge et vinylgulv er, at de er 100% vandtætte, har varmeledende egenskaber og er lydsvage, når man går på dem. Læs mere.

> Skal jeg vælge vinylgulv eller tæppe?

Overvejer du at lægge nyt gulv i børneværelset eller soveværelset? Så kan det være skønt med et gulv, der er både praktisk og blødt. Både vinylgulve og tæpper er behagelige at gå på. Desuden er gulvene skånsomme for små børn, der ikke altid har den bedste balance. Læs mere

> Hvad er vinylgulve?

Vinylgulve er meget mere end, hvad øjet ser. Kort fortalt er det et slidstærkt gulv, der er nemt at gøre rent. Du har mange flotte mønstre at vælge imellem, og du kan lægge gulvet med et enkelt "klik". Læs mere.