DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Tekniske egenskaber vinylgulv

Slidstærkt. Holdbart. Pergo.

Pergo vinylgulve er konstrueret, så de holder til hverdagens udfordringer og kan tilbyde naturlig skønhed, der varer ved. Vores ry for holdbarhed gælder i lige så høj grad for vores vinylgulve som for alle vores andre gulve. Med Pergo vinyl får du den bløde og luksuriøse følelse af vinyl i høj kvalitet, uden at gå på kompromis med vedligeholdelsesvenligheden.

Den enkelte planke og flise består af 5 lag. Den stærke og holdbare overflade tilbyder en væsentligt forbedret modstandsdygtighed over for små ridser og gør vinyl til det perfekte valg til rum, der bruges intensivt, og sørger for at dit gulv ser smukt ud mange år fremover.

  1. Beskyttende TitanV™-overflade med ekstra plet-, friktion- og slidsikring
  2. Fintrykt vinyl-mønsterlag
  3. Meget slagfast vinylkerne
  4. Ekstra stabiliserende lag med glasfiber
  5. Meget slagfast vinylbagside

Hvad gør Pergo til noget særligt?


Slidstyrke

Slidstyrke
Overfladen på Pergo vinyl giver en flerlagsbeskyttende gulvfinish. Den beskyttende TitanV™-overflade giver ekstra plet-, friktion- og slidsikring samt nem vedligeholdelse.


Stol med hjul

Stol med hjul
Pergo Vinyl er designet til at kunne holde til stole med hjul. Fler- lagsopbygningen kombineret med egenskaberne ved kernematerialet sikrer at gulvet kan holde til hårdt slid fra bl.a. kontorstole.


Brandsikkerhed

Høj brandsikkerhed
Pergo vinylgulve har en naturlig, høj modstandsevne overfor ild. De er designet til at opfylde alle europæiske krav til montering i nød- og flugtveje og fabrikshaller.

 

Lyddæmpet

Lyddæmpning
De bløde vinylgulve reducerer trinlyd og giver en rolig og behagelig gåoplevelse.

 

Smudsafvisende

Let vedligeholdelse
Den beskyttende Pergo TitanV™-overlade er smudsafvisende og kræver minimal vedligeholdelse og ubesværet rengøring. Det tætte klik-system forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i samlingen.

 

Hygiejnisk

Hygiejnisk
Et Pergo vinylgulv forbedrer hygiejnen og gør det lettere at opretholde et rent hjem. Den forseglede overflade forhindrer bakterier, og reducerer behovet for kemiske rengøringsmidler.

 

Slagfast

Slagfasthed
Pergos vinyloverflader er opbygget af flere lag. I kombination med det kompakte kernemateriale giver det gulvet en meget høj slagfasthed og lav tilbageværende fordybninger, hvilket beskytter dit gulv mod skader.

 

Vandafvisning

Fugtafvisning
Vores fugtafvisningssystem kombinerer egenskaberne ved kernematerialet med en stærk og tæt kliksamling. Det vil give Pergo-vinylgulve nogle af markedets bedste fugtafvisende egenskaber.

 

Nem montering

Nem montering
Perfectfold™V systemet gør det nemt og hurtigt at montere gulvet. Det er bare at vippe plankerne på plads ved at bruge en af de tre metoder og så er du færdig i løbet af ganske kort tid.