Tekniske egenskaber vinylgulv

Pergo vinylgulve kan sagtens klare et stød eller to. Og faktisk mere end det. Hvis du er på udkig efter et gulv til entreen eller andre områder med meget slid, så fortsæt her. Det nye TitanV™- topbeskyttelseslag forsegler overfladen effektivt og giver øget modstandsdygtighed over for ridser, pletter og snavs.

Pergo vinylgulve

Den enkelte planke og flise består af 5 lag. Den stærke og holdbare overflade tilbyder en væsentligt forbedret modstandsdygtighed over for små ridser og gør vinyl til det perfekte valg til rum, der bruges intensivt, og sørger for at dit gulv ser smukt ud mange år fremover.


  1. Beskyttende TitanV™-overflade med ekstra plet-, friktion- og slidsikring
  2. Fintrykt vinyl-mønsterlag
  3. Meget slagfast vinylkerne
  4. Ekstra stabiliserende lag med glasfiber
  5. Meget slagfast vinylbagside

Pergo rigid vinyl

Til montering på ujævne undergulve er vores nyhed Rigid vinyl et oplagt valg. Nemt at montere med click system og kræver ikke udjævning for et godt resultat!


  1. Beskyttende TitanV™ overflade med ekstra plet-, friktion og slidsikring - ekstra mat skaber et naturligt look
  2. Fintrykte vinyl-mønsterlag
  3. Fleksible vinyllag til lydabsobering , blød, varm og komfortabel følelse.
  4. Rigid gulvets komposit kerne, gør at gulvet kan monteres på undergulve med uregelmæssigheder. To stive lag, forstærket med glasfiber, forhindrer at gulvet slår sig.

Hva er det som gjør at Pergo skiller seg ut?

Easy Installation

Enkel montering

Systemet PerfectFold™ V gør montering hurtig og let. Det er bare at vippe plankerne på plads ved at bruge en af de tre metoder, og så er du færdig i løbet af ganske kort tid.

Wear Protection

Slidstyrke

Overfladen på Pergo vinyl giver en flerlagsbeskyttende gulvfinish. Den beskyttende TitanV™-overflade giver ekstra plet-, friktion- og slidsikring samt nem vedligeholdelse.

Sound Reduction

Lyddæmpning

De bløde vinylgulve reducerer trinlyd og giver en rolig og behagelig gåoplevelse.

Impact Resistance

Slagfasthed

Pergos vinyloverflader er opbygget af flere lag. I kombination med det kompakte kernemateriale giver det gulvet en meget høj slagfasthed og lav tilbageværende fordybninger, hvilket beskytter dit gulv mod skader.

Castor Chair

Stol med hjul

Pergo Vinyl er designet til at kunne holde til stole med hjul. Flerlagsopbygningen kombineret med egenskaberne ved kernematerialet sikrer at gulvet kan holde til hårdt slid fra bl.a. kontorstole.

Fire Resistance

Høj brandsikkerhed

Pergo vinylgulve har en naturlig, høj modstandsevne overfor ild. De er designet til at opfylde alle europæiske krav til montering i nød- og flugtveje og fabrikshaller.

Water Resistance

Fugtafvisning

Vores fugtafvisningssystem kombinerer egenskaberne ved kernematerialet med en stærk og tæt kliksamling. Det vil give Pergo-vinylgulve nogle af markedets bedste fugtafvisende egenskaber.

Hygenic

Hygiejnisk

Et Pergo vinylgulv forbedrer hygiejnen og gør det lettere at opretholde et rent hjem. Den forseglede overflade forhindrer bakterier, og reducerer behovet for kemiske rengøringsmidler.

Easy Maintenance

Let vedligeholdelse

Den beskyttende Pergo TitanV™-overlade er smudsafvisende og kræver minimal vedligeholdelse og ubesværet rengøring. Det tætte klik-system forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i samlingen.