Tekniske egenskaber vinylgulv

Pergo vinylgulve kan sagtens klare et stød eller to. Og faktisk mere end det. Hvis du er på udkig efter et gulv til entreen eller andre områder med meget slid, så fortsæt her. Det nye TitanV™- topbeskyttelseslag forsegler overfladen effektivt og giver øget modstandsdygtighed over for ridser, pletter og snavs.

Pergo vinylgulve

Den enkelte planke og flise består af 5 lag. Den stærke og holdbare overflade tilbyder en væsentligt forbedret modstandsdygtighed over for små ridser og gør vinyl til det perfekte valg til rum, der bruges intensivt, og sørger for at dit gulv ser smukt ud mange år fremover.


  1. Beskyttende TitanV™-overflade med ekstra plet-, friktion- og slidsikring
  2. Fintrykt vinyl-mønsterlag
  3. Meget slagfast vinylkerne
  4. Ekstra stabiliserende lag med glasfiber
  5. Meget slagfast vinylbagside

Hva er det som gjør at Pergo skiller seg ut?

Easy Installation

Enkel legging
PerfectFold™V-systemet gjør det raskt og enkelt å legge gulvet. Det er bare å vippe plankene på plass med en av de tre metodene, og du har et fiks ferdig gulv på null tid.

Wear Protection

Slidstyrke
Overfladen på Pergo vinyl giver en flerlagsbeskyttende gulvfinish. Den beskyttende TitanV™-overflade giver ekstra plet-, friktion- og slidsikring samt nem vedligeholdelse.

Sound Reduction

Lyddæmpning
De bløde vinylgulve reducerer trinlyd og giver en rolig og behagelig gåoplevelse.

Impact Resistance

Slagfasthed
Pergos vinyloverflader er opbygget af flere lag. I kombination med det kompakte kernemateriale giver det gulvet en meget høj slagfasthed og lav tilbageværende fordybninger, hvilket beskytter dit gulv mod skader.

Castor Chair

Stol med hjul
Pergo Vinyl er designet til at kunne holde til stole med hjul. Fler- lagsopbygningen kombineret med egenskaberne ved kernematerialet sikrer at gulvet kan holde til hårdt slid fra bl.a. kontorstole.

Fire Resistance

Høj brandsikkerhed
Pergo vinylgulve har en naturlig, høj modstandsevne overfor ild. De er designet til at opfylde alle europæiske krav til montering i nød- og flugtveje og fabrikshaller.

Water Resistance

Fugtafvisning
Vores fugtafvisningssystem kombinerer egenskaberne ved kernematerialet med en stærk og tæt kliksamling. Det vil give Pergo-vinylgulve nogle af markedets bedste fugtafvisende egenskaber.

Hygenic

Hygiejnisk
Et Pergo vinylgulv forbedrer hygiejnen og gør det lettere at opretholde et rent hjem. Den forseglede overflade forhindrer bakterier, og reducerer behovet for kemiske rengøringsmidler.

Easy Maintenance

Let vedligeholdelse
Den beskyttende Pergo TitanV™-overlade er smudsafvisende og kræver minimal vedligeholdelse og ubesværet rengøring. Det tætte klik-system forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i samlingen.

Top