Derfor er vinylgulve det perfekte valg til dit køkken

Derfor er vinylgulve det bedste valg til dit køkken

I meget lang tid har keramiske fliser og porcelænsfliser været standardgulvet i de fleste køkkener. I dag er luksus vinylplanker og -fliser imidlertid ved at udkonkurrere dem. Hvorfor? Fordi de har mange fordele som gør dem til et ualmindeligt godt valg til steder hvor rengøringen skal være nem.

Se alle vores vinylgulve

5 grunde til at vælge vinylgulv til dit køkken

Nem rengøring

Køkkener bliver nemt snavsede. Vinyl er nemt at feje, støvsuge og vaske, det betyder at du får et hygiejnisk gulv på ingen tid. Hvis du holder af nem vedligeholdelse, er dette gulvet for dig, og så er det modstandsdygtigt overfor pletter.

Bomstærk kvalitet

Køkkengulve udsættes hele tiden for prøvelser. En skarp kniv falder ned med spidsen først, et fyldt glas skvulper over - dit køkkengulv skal stå model til lidt af hvert. Men takket være Protective TitanV™ laget, så kan vinyl køkkengulvet modstå hvad som helst det bliver udsat for.

Fugtbestandigt

Vinylgulve er vandafvisende, hvilket forhindrer at dit gulv bliver ødelagt og gør det nemmere at rengøre.

Ideelt til istandsættelser

Køkkener står øverst på listen når det gælder istandsættelsesprojekter. Eftersom vinyl er meget tyndt og nemt at montere, er gulvet perfekt til ethvert projekt. Mange gange kan man montere det ovenpå det eksisterende gulv.

Meget attraktivt

Vinyl er ideelt til design i åbent plan dvs. at du kan bruge det samme gulv i dit åbne køkken, spisestue og dagligstue. Du behøver ikke at gå på kompromis med udseendet på bekostning af praktiske fordele og omvendt!

Se alle vores vinylgulve

Find en forhandler >

Relaterede artikler

25-07-2017

Vinylgulv – det ultimative køkkengulv

01-12-2015

Skal jeg vælge vinyl eller fliser i køkkenet?