Vælg det rigtige gulv til dit soveværelse

Det rigtige gulv til soveværelset

Uanset om du er glad for at sove længe eller ej, så er det altid dejligt at sætte fødderne ned på et skønt gulv. Du kan i princippet vælge et hvilket som helst gulv til dit soveværelse, men der er mange gode grunde til, at laminatgulve er populære løsninger.

Det kan være fristende at lægge et rustikt trægulv i sit soveværelse. Men det er ikke helt så sjovt, når man får den første splint op i foden, når vinterkulden breder sig til gulvet eller hvis du kommer til at spilde noget.

Udforsk alle soveværelsegulve

Gulve, der er lettere at pleje, giver et endnu hyggeligere soveværelse

Parketgulve er i høj grad som trægulve. Forskellen mellem et parketgulv og et massivt trægulv er, at parketgulvet ikke består af ét træstykke. I stedet er parketgulvet opbygget af tre lag træ, hvilket gør gulvet stærkere og mere slidstærkt. Fordi parketgulvet er tyndere end et massivt trægulv, fungerer det glimrende sammen med gulvvarme. Takket være overfladebehandlingen med syv lag UV-hærdet vandbaseret lak eller højkvalitetsolie har parketgulvet en god beskyttelse, der letter rengøringen. Hvis du ønsker at have et varmt og hyggeligt soveværelse, er der intet, der slår et trægulvs unikke egenskaber – eller næsten intet.

Til trods for, at laminatgulve ikke er af ægte træ, kan de faktisk godt måle sig med trægulvene. Laminatgulve er endnu mere holdbare end parketgulve. Det består af forskellige lag, som alle bidrager til, at gulvet bliver ridsefast og fugtbestandigt. I dag ser laminatgulve ikke bare ud som trægulve med deres autentiske mønstre, men de har desuden overflader, strukturer og affasninger, der giver en naturtro oplevelse. Den perfekte løsning til dig, der ønsker et trægulv, men med laminatgulvets fordele.

Der findes meget mere end trægulve

Gennem nogle år har det mere industrielle udtryk været oppe i tiden – det rå beton har fundet vej ind i vores hverdag. Selv ind i soveværelset. Men man behøver ikke at bo i en nedlagt fabrik for at få oplevelsen af betongulv. En meget enklere løsning er at lægge et laminatgulv, der ligner beton – så får du det rå udseende, men stadig et behageligt gulv at gå på. Og selvfølgelig kan du også her lægge gulvvarme nedenunder.

Med Pergos enestående overfladebehandlinger kan du være sikker på, at du ikke kun får et pænt gulv, men også et gulv, der holder til alle soveværelsets udfordringer.

Udforsk alle soveværelsegulve
Find en forhandler >

Find dit yndlings soveværelsegulv:

Start "RoomViewer" >