Go to content Go to search
soveværelse med brunt gulv

Om Pergo

Historien om brandet Pergo er ikke typisk; den startede med en brainstorm. Man kunne måske endda kalde det en revolution. En banebrydende idé om, hvad der skulle forme selve grundlaget, som Pergo i dag hviler på. Idé nr. 23. I 1977 fik vi opfindelsen laminatgulvet, som ændrede vores branches landskab for altid. Laminatgulv har i dag sin egen kategori, men det naturlige look med høj slidstyrke har ikke altid fandtes. Vi er aldrig holdt op med at udforske. Derfor omfatter vores sortiment nu også vinylgulve samt et bredt udvalg af matchende tilbehør. Alt sammen med Pergos velkendte slidstyrke.

folk samler information for at skabe et moodboard

Det, der adskiller os

En virkelig bemærkelsesværdig succeshistorie, der startede i Skandinavien og senere spredte sig over hele Europa og verden. Nysgerrighed har altid drevet vores forretning, og resultatet er et næsten uendeligt antal patenter og opfindelser. Det hele er forbundet til vores kærlighed til mennesker, naturens skønhed og planetens sundhed.

I dag bestræber Pergo-brandet sig på at være et fyrtårn indenfor skandinavisk, funktionelt design
entré i skandinavisk stil med brunt laminatgulv

Skandinavisk design

I dag bestræber Pergo-brandet sig på at være et fyrtårn indenfor skandinavisk, funktionelt design. Meget har ændret sig, siden vi udviklede os fra et brand i en kategori til flere. Vores dedikation til naturens æstetik har ikke ændret sig. Vi tror også stadig på, at det ikke kan være smukt uden funktion.

 
stue med brunt trægulv og en familie, der sidder i sofa og læser bøger

Gulve til det virkelige liv

Intet beskriver den skandinaviske livsstil bedre end vores slogan "Gulve til det virkelige liv". Hvor funktionelt design møder din familie og dens travle, kompromisløse hverdagsliv. Hvor poter, unger, løbesko og spildt vin er en ægte og konstant test af vores slidstyrke – og hvor skønhed er et krav.

 

Vores historie

1977

Idé-77-komiteen hos Perstorp præsenterer konceptet laminatgulv under en brainstorming.

1980

Det første laminatgulv, Perstorp Golv GL80, sælges i Sverige.

1985

For at imødekomme den hastigt voksende efterspørgsel bygges og åbnes en ny moderne fabrik til fremstilling af laminatgulve i Trelleborg i Sverige.

1989

Brandets navn Pergo, en sammentrækning af Perstorp Golv, vælges efter en navnekonkurrence og præsenteres for første gang.

1991

Perstorp deltager som det første og eneste firma med laminatgulv på Domotex-messen i Tyskland.

1995

Pergo opfinder teknologien til uforlignelig slidstyrke over for ridser, og den markedsføres senere som TitanX™.

Pergo er den første producent nogensinde, der får Svanemærket et gulv.

2001

Pergo introducerer patenteret klik-teknologi samt prægede, dekorerede overflader med matchende, realistiske overfladestrukturer.

2009

Pergo fejrer sit 30-års jubilæum og tager hul på de næste 30 år ved at lancere den innovative PerfectFold™-teknologi, der sætter en ny teknisk standard i branchen.

2011

Lancering af Pergos Vinyl Planks & Tiles, en udvidelse af brandet, der har til formål at gøre vinylgulve virkeligt nemme at lægge.

2013

Pergo bliver i sandhed et brand med flere kategorier ved at træde ind på markedet med trægulve. Brandets nye slogan tages i brug: "Gulve til det virkelige liv".

2016

Lancering af Sensation - næste generation af laminatgulve.

2017

Første laminatgulv med EU's Blomsten.

2019

StayClean-teknologi til trægulve.

2023

Ny forbedret StayClean+-teknologi, som nu giver trægulve en vandafvisende overflade.

Pergo er et brand tilhørende Unilin

Læs mere om Unilin

Se mulighederne på Unilins jobside