Pergo-vinylgulve

vinylgulv planker og fliser

Når det gælder højeffektive vinylgulve sætter Pergo standarden med de autentiske teksturer, det stilfulde design og de ægte detaljer. Oplev det vandtætte kliksystem,slidstyrken kombineret med den bløde og varme følelse.

Uanset om du vælger Rigid Click eller Flex Click & Flex Glue, så er der altid et velegnet Pergo vinylgulv til dit projekt.

Rigid Click Vinyl af Pergo 

Rigid Click

Er du på udkig efter vinyl der holder i mange år? Rigid Click gulve er meget slidstærke. Kernen er uhyre stærk og det øverste lag er modstandsdygtigt, mens vinylen er meget tynd. Vores Rigid Click gulve er 100 % vandtætte og de er nemme at installere selv på ujævne overflader.

  • 100 % vandtæt
  • Ultrastærk
  • Nem montering, selv på uregelmæssige overflader.
Flex Vinyl af Pergo 

Flex Click & Flex Glue

Hvis du drømmer om et gulv der er blødt, med enestående akustik og smukt, så vil vores Flex Click & Flex Glue gulve opfylde alle dine behov. Det fleksible gulv absorberer lyde og er ligeledes modstandsdygtigt over for ridser og pletter med høje niveauer af dimensional stabilitet.

  • Blødt og med akustiske egenskaber
  • God modstandsdygtighed overfor ridser og pletter
  • Fungere godt med gulvvarme med heat underlag

Hvad andre siger om vores gulve

Vores gulve er fremstillet for at blive brugt - for at blive en del af dit liv. Oplev de roller de spiller i andre menneskers liv.

Find dit perfekte vinylgulv

#FloorAdvisor#

Vinyl tilbehør

Få dit drømmegulv med tilbehør af høj kvalitet til et perfekt resultat.


Monteringstilbehør

Vedligeholdelsestilbehør

Vinyl tilbehør af Pergo