Go to content Go to search

Det perfekte gulv til alle værelser

living room with orange sofa and a beige laminate floor

Dagligstue

Dagligstuen bruges meget både i hverdagene og i weekenderne. Ud over soveværelset tilbringer vi det meste af vores tid i dagligstuen. Stuegulvet skal derfor ikke kun stå mål med hverdagens udfordringer, men også se pænt ud, når vi har gæster.

bedroom with orange sofa and a grey vinyl floor

Soveværelset

Uanset om du er glad for at sove længe eller ej, så er det altid dejligt at sætte fødderne ned på et skønt gulv. Du kan i princippet vælge et hvilket som helst gulv til dit soveværelse, men der er mange gode grunde til, at laminatgulve er populære løsninger.

white kitchen with a brown laminate floor

Køkkengulve

Køkkenet er hjemmets omdrejningspunkt. Køkkenet er der hvor familie og venner mødes for at være sammen, lave mad, bage og spise – med andre ord at leve. Dette medfører naturligvis en hel del spild og tab af porcelæn samt klistrede og sommetider skarpe genstande. Med andre ord skal køkkengulvet kunne tåle en masse, så det kan godt betale sig at overveje grundigt hvilken slags køkkengulv, du vil have.

children room with toys on a beige vinyl floor

Børneværelset

For mange børn er det at få sit eget værelse en stor ting. Barnet skal til at sove i sin egen seng og får et privat tilholdssted uden forstyrrelser fra hverken forældre eller søskende. Her er stedet, hvor barnet kan være helt alene for en stund.

hallway with coat rack and a brown laminate floor

Entre

I dag findes der slidstærke vinyl- og laminatgulve i flot design med forskellige glansniveauer og overfladestrukturer. Mange af dem ligner til forveksling træ eller skifer. Du kan også vælge mellem forskellige affasninger, planker og fliser. Så selvom entreen unægtelig er et af de rum, hvor der samler sig mest snavs, grus og vand, så kan du skabe en varm og indbydende atmosfære, der holder til alle hverdagens eventyr.

cellar with coat rack and a beige vinyl floor

Kælder

Er det endelig kommet til, at kælderen skal forvandles til et sted, hvor man faktisk gerne vil opholde sig? Skal kælderen ikke længere være et slot for edderkopper og bænkebidere? Så er det tid at generobre kontrollen over den nederste etage og skabe et miljø, som mennesker kan trives i.

home office with a desk and a beige vinyl floor

Hjemmekontoret

At en pæn og indbydende arbejdsplads betyder meget for motivationen og arbejdsglæden, er ingen nyhed. Et rigtigt hjemmekontor er ofte et sted, hvor man tilbringer en stor del af sin vågne tid, og det hjælper på motivationen og effektiviteten, hvis du ikke oplever, at du arbejder i soveværelset. Principperne for indretning af kontorer er de samme, uanset om du indretter et kontor til flere persone eller bare til dig selv – din arbejdsplads skal være praktisk, indbydende og kreativ.

summer house with big windows and a grey laminate floor

Sommerhuset

Sommer – den skønne tid på året, hvor varmen er kommet, og man får nogle velfortjente ferieuger. Bedst er det, når der ikke er meget andet i kalenderen end hyggelige middage, og når alle pligterne er lagt til side. Du fylder bilen med badetøj, blade og romaner og tager på "landet".