Vælg det rigtige gulv til sommerhuset

Det rigtige gulv til sommerhuset

Sommer – den skønne tid på året, hvor varmen er kommet, og man får nogle velfortjente ferieuger. Bedst er det, når der ikke er meget andet i kalenderen end hyggelige middage, og når alle pligterne er lagt til side. Du fylder bilen med badetøj, blade og romaner og tager på "landet".

Udforsk alle sommerhusgulve

Flugten til sommerdrømmen

Helt slipper du dog ikke for gøremål, når du er ankommet til sommerhuset. Støvekosten hentes frem, de gamle vinduer skal males, græsset skal klippes, og buskene beskæres. Men for mange er de praktiske gøremål stadig en skøn afkobling fra hverdagens trummerum.

Indret dig smukt og holdbart

Tænk på gulvene, der udsættes for bare fødder, der både har været i vandet og sprunget rundt i haven. Du kan slippe for problemer med varige fugtskader og pletter ved at vælge et gulv, der kan klare den travle sommer. 

Hvis du plejer at udleje dit sommerhus, er det en god ide at lægge et laminatgulv eller vinylgulv, som er praktisk og let at rengøre og ekstra slidstærkt. Gulvet holder længe, og sommerhuset ser lige så indbydende ud til den næste lejer.

Et lyst og dejligt sommerhus med smukke, lyse gulve, kan bringe alle i godt humør. Tør man satse på et lyst gulv? Naturligvis. Når gulvet har en beskyttende overfladebehandling og er let at rengøre, bliver det ved med at være et lyst gulv, der holder i en menneskealder. Kombiner gulvet med hvidmalede vægge og dejlige gamle møbler med patina, smukke tæpper og hyggelige puder til stille stunder. Så får du en dejlig lysterapi.

Udforsk alle sommerhusgulve
Find en forhandler >
Start "RoomViewer" >