DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem
2016
Laminat- kontra vinylgulve
2. juni 2016
Har du besluttet dig for, at du skal have et hårdført og fugtafvisende gulv, men kan ikke afgøre, om du skal vælge laminat eller vinyl? Her forklarer vi forskellene og lighederne mellem de to muligheder.
Læs mere
Massive trægulve kontra designede trægulve
1. juni 2016
Intet slår varmen, elegancen og den naturlige følelse ved et trægulv. Hvis du vil lægge trægulve, kan du vælge mellem massive trægulve og designede trægulve – men hvad er forskellen? Det er næsten umuligt at se med det blotte øje, men der er forskelle under overfladen.
Læs mere
Vejledning om gulvvalg
9. maj 2016
Har du besluttet at udskifte dit gulv? At vælge et gulv kan virke som en overvældende opgave, når man præsenteres for alle de materialer og design, man kan vælge mellem. Her får du en ide om, hvilke aspekter du bør overveje.
Læs mere
Høje hæle kontra elefanter
9. maj 2016
Hvis du blev tvunget til at vælge mellem at blive trampet over tæerne af en fuldvoksen elefant, der vejer tre tons eller en person, der vejer 60 kg og har stiletter på, hvad ville du så vælge?
Læs mere
Sådan forbereder du dit hjem til salg
9. maj 2016
Når du forbereder dig på at sælge dit hjem, er det på tide at overveje, hvad der bør renoveres og repareres inden salget. Visse renoveringer giver et bedre afkast end andre.
Læs mere
Forårsrengøring
9. maj 2016
Når forårssolen endelig begynder at skinne ind gennem vores vinduer, føler mange af os en pludselig trang til at gøre rent i hjemmet.
Læs mere
Laminat kontra træ – alt hvad du behøver at vide
28. april 2016
Hvad er forskellen mellem laminat- og trægulve? Lad os undersøge fordelene og ulemperne ved fem forskellige faktorer.
Læs mere
Trægulve som en investering
28. april 2016
Går du i salgstanker? Så overvej at give dine gulve en opdatering!
Læs mere
De bedste gulve til kat og hund
26. april 2016
Vi elsker vores hunde, katte og andre kæledyr – de giver os kærlighed, glæde og selskab. Det er dog ikke lutter lagkage, og dit gulv er måske ikke lige begejstret.
Læs mere
4 tips til at indrette et langt, smalt rum
26. april 2016
At indrette et langt, smalt rum kan være svært, men her er nogle tricks, du kan bruge.
Læs mere
Tendens: det uperfekte er stadig perfekt
18. april 2016
Vi har nu i nogle år set, at mennesker søger det autentiske. Gamle ting har allerede et liv bag sig og vi kan lide at kende historien.
Læs mere
Tendens: Hent naturen ind i hjemmet
18. april 2016
Det udvendige og det indvendige smelter sammen.
Læs mere
Tendens: Skandinavisk design har en stor indflydelse internationalt
18. april 2016
Det skandinaviske designs friske, rene og moderne stil har en stor indflydelse internationalt. Store skandinaviske varemærker sætter deres aftryk på indretningstendenserne.
Læs mere
Skatere og BMX-kørere tester Pergo LVT
22. februar 2016
I denne spændende video tester en række skatere og BMX-kørere Pergo vinylgulves (LVT) modstandsdygtighed over for pletter, friktion og slid på en specialkonstrueret half-pipe i nærheden af Gent i Belgien.
Læs mere
Pergo Sensation: vandresistens på et klik gulv
8. januar 2016
Pergo introducerer endnu en nyskabelse i verden af laminatgulve med sin helt nye Sensation kollektion.
Læs mere
2015
Giv gulvet et nyt liv, gør-det-selv
15. december 2015
Eller rester efter at du har lagt dit nye gulv – eller rester fra det gamle gulv? Læs her og få gode tips til, hvordan du kan bruge gulvrester i din boligindretning
Læs mere
Eg er første valg til parket og whisky
7. december 2015
Man bruger de samme træsorter til lagring af vin og whisky som til de mest populære gulve. Læs om eg og de mange forskellige funktionstraditioner her
Læs mere
Gulvets historie – fra sten i hulen til laminat under sofaen
3. december 2015
Vinylgulve er bløde, så de små ikke slår sig lige så hårdt, når de falder under legen, som hvis det var et massivt trægulv. I huse med to etager ligger soveværelserne som regel på øverste etage. Også her er vinyl et virkelig godt valg, fordi det ikke reflekterer lyde.
Læs mere
Gulve til dyrevenner, hvilket gulv passer bedst hjemme hos dig?
2. december 2015
Kæledyre kan være hårde for dine gulve. Skarpe kløer og søer på gulvet kræver sit gulv. Læs her om den perfekte gulvløsning for kæledyr og dyrevenner
Læs mere
Få mere at vide om materialet i parketgulvet
2. december 2015
Vejen fra træ til gulv er lang. Læs alt om, hvordan dit Pergo parketgulv bliver til her. Fra valg af materiale til bearbejdning og produktion
Læs mere
Vælg det rigtige gulv til rummet
1. december 2015
Det er ikke nemt at vælge det rigtige gulv – for der er så mange gulvtyper at vælge imellem. Læs her, hvordan du tager den rigtige beslutning til dine rum
Læs mere
Match gardinerne med gulvet og giv rummet karakter
1. december 2015
Valget af gulv og gardiner kan gøre en stor forskel – både negativt og positivt. Klik her og læs, hvordan du opnår den helt rigtige effekt i dit hjem
Læs mere
Match tapeterne med gulvet, og giv rummet karakter
1. december 2015
Valget af tapet og gulve opbygger et rums personlighed, så det er afgørende, at de to matcher. Læs her og bliv inspireret til din tapet-gulv kombination
Læs mere
Lav dit hus om til en rustik drøm
1. december 2015
Vi er mange, der dagdrømmer om det hyggelige, rustikke hjem, hvor både familie og middagsgæsterne føler sig godt tilpas. Få inspiration hos Pergo
Læs mere
Skal jeg vælge vinyl eller fliser i køkkenet?
1. december 2015
Der er mange gulvtyper at vælge imellem til køkkenet. Trægulv, stengulv, fliser eller endda vinylgulv. Klik her og læs, hvordan du vælger det rigtige
Læs mere
Vælg gulvvarme til gulvet
30. november 2015
Med gulvvarme kan du give dine fødder friheden tilbage og lægge hjemmeskoene og de tykke sokker på hylden. Så behøver du aldrig at sætte fødderne på et iskoldt gulv, når du står op en vintermorgen. Du kan også slippe for klodsede radiatorer med susende rør – som ikke ligefrem pynter i rummet.
Læs mere
Sådan beskytter du dit gulv
30. november 2015
Hverdagen er sjældent god ved dine gulve. Sådan får du dit gulv til at se nyt og lækkert ud altid? Læs om Pergos overfaldebehandling og livstidsgaranti
Læs mere
Gør dit hjem til en maritim oase, og indret i New England-stilen
30. november 2015
Få inspiration til, hvordan du indretter dit hjem efter den maritime New England-stil, som er utrolig populær i disse år. Læs, hvad du selv kan gøre her
Læs mere
Hvilken stil kan du bedst lide? Der er mange stilarter at vælge imellem, når du skal lægge et nyt gulv
30. november 2015
Når man skal have nyt gulv, er der mange smukke stilarter at vælge imellem. Læs mere om skandinavisk, New England eller rustik, der alle er populære i dag
Læs mere
Sådan rengør du dit gulv
16. oktober 2015
Er det tid til at rengøre gulvet? Her får du nogle praktiske eksempler på, hvordan du rengør dit trægulv, laminatgulv eller vinylgulv på den bedste måde.
Læs mere
Matchende fodlister til dit gulv
16. oktober 2015
Fodlister er en vigtig del af det færdige finish på dit nye gulv. Læs om Pergos fodlister og vælg de rigtige lister som passer til dit gulv og din stil.
Læs mere
Hvad koster et nyt gulv? hvilke omkostninger skal jeg tænke på?
15. oktober 2015
Hvad koster et nyt gulv? Lægger du dit gulv selv eller får du en gulvlægger? Vælger du parket, laminat eller vinyl? Læs her, hvordan du laver et gulvbudget.
Læs mere
Gulvlægger eller læg gulvet selv?
15. oktober 2015
Med en gulvlægger går lægningen af gulvet hurtigere. Men selvom du er amatør, kan du sagtens selv lægge nyt gulv. Læs her hvilken løsning du skal vælge.
Læs mere
Hvad gør jeg ved mit gamle gulv?
15. oktober 2015
Når du lægger nyt gulv, er underlaget en vigtig faktor for gulvets levetid. Læs her, hvordan du kan lave dit gamle gulv til et godt underlag for det nye gulv.
Læs mere
Så nemt lægger du nyt parketgulv
12. oktober 2015
Det er nemt at lægge nyt parketgulv fra Pergo. Valgmulighederne er mange – men fremgangsmåden ved lægning af parketgulvet er den samme. Læs her hvordan
Læs mere
Så nemt lægger du et nyt laminatgulv
10. oktober 2015
Frisk dit køkken op med et nyt indbydende laminatgulv fra Pergo, du let selv kan lægge. Klik videre til Pergos vejledning i hvordan du lægger laminatgulv.
Læs mere
Gør dit hjem til en skandinavisk lyskilde
10. oktober 2015
Skandinavisk design er kendt over hele verden for sin indretningsstil, der forvandler mørke vinterdage til lyse. Få inspiration til din egen indretning her
Læs mere
Hvorfor vælge trægulv?
9. oktober 2015
Træ forbindes med komfort og varme og er et materiale, der kun bliver smukkere med årene. Læs, hvorfor klassiske trægulve længe har været en gulvfavorit.
Læs mere
Læg selv nyt vinylgulv
7. oktober 2015
Måske trænger korkgulvet i køkkenet til en udskiftning? Læs, hvordan du selv lægger et flot, nyt vinylgulv – så ved du, at du får et problemfrit gulv.
Læs mere
Sådan vælger du den rigtige gulvfarve
5. oktober 2015
Der er ingen regler, når du vælger gulvfarve. Men husk, farvevalget påvirker oplevelsen af rummet, så læs med her og få tips til den rigtige gulvfarve.
Læs mere
Øko stemning med industrimaterialer og comeback til træ
21. august 2015
Pergo er på forkant med tendenserne for indretningsdesign med den nye luksuriøse kollektion af vinylgulve.
Læs mere
Dit hjem – din stil
5. august 2015
Indretning af dit hjem bør handle om, hvem du er, og hvad du kan lide. Uanset hvilken indretningsstil du har i tankerne tilbyder Pergo det rigtige “gulvlærred”, som du kan “male” dine indretningsdrømme på. Her er nogle af mine bedste råd om, hvad du skal overveje mht. rum og farver.
Læs mere
Farver – begræns til fire
2. juli 2015
Den vigtigste beslutning, du skal træffe, når du indretter dit hjem, bortset fra at vælge det rigtige gulv, er at vælge de rigtige farver.
Læs mere
Trend: Lad naturen råde
22. juni 2015
Det rå og autentiske i naturens farver, former og overflader inspirerer til stadighed kunstnere og designere. Velvalgte materialer og produkter giver en følelse af stabilitet og af at være tæt på naturen.
Læs mere
Trend: Bland det rå med det raffinerede
22. juni 2015
I takt med at vores liv bliver stadigt travlere og mere strukturerede, længes vi efter det lidt skæve og ufoldkomne - det menneskelige særpræg.
Læs mere
Trend: Det stærke look i sten
22. juni 2015
Det industrielle look har længe været en tendens i indretning og selvom vi ikke alle er så heldige at bo i et omlagt lagerhus fyldt med rå og autentiske detaljer, kan man skabe en urban stemning i sit hjem på mange andre måder.
Læs mere
Træ som trend
22. juni 2015

En af de seneste års største tendenser indenfor indretning er det naturlige trælook.

Læs mere
1
Den perfekte retning for dine gulvbrædder

Retningen af dine gulvbrædder har en kolossal indflydelse på rummets generelle udseende og kan være en hård nød at knække.

Læs mere