Vælg det rigtige stuegulv

Vælg det rigtige stuegulv

Dagligstuen bruges meget både i hverdagene og i weekenderne. Ud over soveværelset tilbringer vi det meste af vores tid i dagligstuen. Stuegulvet skal derfor ikke kun stå mål med hverdagens udfordringer, men også se pænt ud, når vi har gæster.

Udforsk alle dagligstuegulve

Du kan bruge stavparket til at få en lille stue til at se større ud, end den egentlig er. Og en allerede stor stue opleves som endnu større med brede og lange planker. Skab et hvidt, lyst og friskt rum med lyst træ. Giv stuegulvet et rustikt udtryk med mørk eg med en børstet overflade, hvor både ældede kanter, sprukne kviste og savmærker titter frem. Parket åbner for mange muligheder – lige fra klassisk eg til hvid ask.

Laminatgulvet gør sit indtog i den fine stue

Hvis du ved, at dit stuegulv vil blive udsat for mange udfordringer, eller hvis du gerne vil prøve noget andet end træ, er laminatgulv et glimrende alternativ. I dag kan det være svært at se forskel på et trægulv og et laminatgulv. Udviklingen har hurtigt medført autentiske mønstre, affasninger og overfladestrukturer og ligesom parket fås laminatgulvets planker i forskellige udførelser, så selv laminat egner sig glimrende til at skabe illusioner. Med laminat kan du også få gulvet til at ligne beton og skifer.

Udforsk alle dagligstuegulve
Find en forhandler >

Find dit yndlings dagligstuegulv:

Start "RoomViewer" >