Vælg gulv til kælderen

Det rigtige gulv til kælderen

Er det endelig kommet til, at kælderen skal forvandles til et sted, hvor man faktisk gerne vil opholde sig? Skal kælderen ikke længere være et slot for edderkopper og bænkebidere? Så er det tid at generobre kontrollen over den nederste etage og skabe et miljø, som mennesker kan trives i.

Udforsk alle kældergulve:

Kælderens mange anvendelsesområder

Mange af os husker teenageværelset i kælderen. Her kunne man spille sin musik og hænge ud med vennerne uden at forstyrre for meget. For andre har det været det perfekte tv-rum, hvor solen aldrig spejlede sig i tv-skærmen. Men for mange er det bare blevet til en stor opbevaringsplads – måske indrettet med vaskemaskine og den gamle varmekedel.

Forvandling med enkle midler

Bare ved at friske væggene op med ny maling og lægge et gulv får du et helt nyt miljø. Hvis rummet ikke har alt for mange krinkelkroge, kan du nemt lægge gulvet på en dag. Både laminat og vinylgulve monteres med Pergos praktiske klikfunktion. Du slipper for søm, skruer og lim, og du skal ikke bruge avanceret værktøj.

Ofte er underlaget af beton. Husk at lægge en fugtspærre, før gulvet lægges. Hvis underlaget har små uregelmæssigheder her og der, kan det være nok med et underlag til at jævne ud. Uanset om du vælger parket, laminat eller vinyl, kan det sagtens kombineres med gulvvarme.

Lækkert og praktisk

Måske vil du gerne beholde vaskerummet i kælderen. Så er det vigtigt at have et gulv, der modstår fugt. Læg et vinylgulv, der både kan tåle fugt og er slidstærkt – så får du også et blødt underlag at gå på. Hertil kommer, at vinylgulve har gode lyddæmpende egenskaber, og det er der brug for med kælderens hårde stenvægge og lydene fra vaskemaskinen. Vinylgulve fås med mange forskellige mønstre, der med garanti vil gøre dit besøg i vaskerummet langt hyggeligere end før.

Udforsk alle kældergulve:
Find en forhandler >

Find dit yndlings kældergulv:

Start "RoomViewer" >