Derfor vil du elske dit egetræsgulv

egetræsgulve

Eg er uden tvivl et af de mest populære gulvmaterialer der findes. Et symbol på styrke og raffinement, millioner af mennesker elsker egetræsgulve pga. elegancen. Og vi mener virkelig ‘tidsløs’ i alle ordets betydninger; for ikke alene vil egetræsgulve altid forblive moderne, er egetræsgulv er beregnet til at holde i årtier.

Det betyder også at et egetræsgulv tilfører betydelig værdi til dit hjem. Tilføj derudover et bredt udvalg i farver og stilarter, så ’forstår du hvorfor eg er en god investering — både økonomisk og når det gælder stil.

Oplev alle egetræsgulve

Derfor vil du elske egetræsgulve...

Pergo egetræsgulve, uendeligt antal valg

Uendeligt antal valg

Egetræsgulve leveres i mange forskellige farver, overfladebehandlinger (afskæringer, skrabede, slidte, genbrugs, røget) og mønstre. Alsidigheden er med til at sikre at du ligeledes nemt kan tilpasse dine gulve til din indretningsstil. Hvis du elsker udseendet af egetræ men ønsker en løsning der ikke koster ligeså meget, så kig på vores laminat- og vinyl- gulvløsninger der ligner ægte eg.


Pergo egetræsgulve, med stor holdbarhed

Stor holdbarhed

Hvis du vælger et laminat- eller vinylgulv med et egetræs design, opnår du fordele af Pergos enestående TitanX teknologi. Dette enestående toplag yder en fremragende beskyttelse mod slitage og ridser.


Pergo egetræsgulve, nemme at vedligeholde

Nem vedligeholdelse

Vores vinyl- og laminat- gulve, der ligner ægte egentræ, giver fred i sindet og tilbyder fremragende vandbeskyttelse.


Pergo

Nem montering

De berømte og patenterede PerfectFold kliksystemer gør montering af et egetræsgulv hurtigt og nemt. Der er ikke behov for søm eller lim; et enkelt klik er nok.


En smart investering

Grundet tidsløsheden og den store holdbarhed, er egetræsgulve en virkelig god investering. Pergo tilbyder endda 20 års garanti på vinyl og 25 års garanti på de fleste laminatgulve og livstid på træ.


Oplev alle egetræsgulve

Find en forhandler >