Derfor vil du elske dit fyrretræsgulv

Pergo fyrretræsgulve

Skandinavisk indretning med det minimalistiske dog hyggelige udseende er populær som aldrig før. En af hemmelighederne er brugen af fyrretræ til møbler og gulve. Karakteriseret af en lige fin åre og små knuder, har fyrretræsgulve en kendetegnende rustik kvalitet.

Udover at se fantastisk godt ud i enhver indretning, så er fyrretræ en træsort der er mere udsat for at bule. Medmindre du er fan af et nødlidende, råt og groft udseende, så er fyrretræ bedst anvendt på steder med mindre trafik. Eller du kan vælge de meget naturligt udseende laminat- eller luksus-vinylgulve med en fyrretræstekstur for et problemfrit alternativ.

Oplev alle fyrretræsgulve

Laminat-fyrretræsgulv

Med fyrretræslaminat kan du få fyrretræets smukke udseende sammen med laminatets overlegne modstandsdygtighed mod slitage, ridser og slag. Yderlaget gør desuden gulvet fugtbestandigt, hygiejnisk og nemt at rengøre.

Laminatplankerne har et perfekt naturligt udseende, og for yderligere at øge følelsen af ægte træ tilbydes fyrretræslaminat med flere forskellige strukturer på plankerne. Vi har alt fra en silkeglat overflade til en grovere struktur, som kan have sprække-, knast- eller alderseffekt.

Vores laminat fyrretræsgulve lægger du nemt selv, uden avancerede redskaber eller værktøj. Her kan du læse, hvordan du gør.


Vinylgulv i fyr

Hvis du har brug for et endnu mere robust gulv og samtidig gerne vil have det rustikke udseende fra fyrretræ, så skal du satse på et vinylgulv med fyrretræsmønster. Pergos Modern plank-mønstre har en naturlig struktur, som efterligner naturen ned i den mindste detalje. De har fint afstemte nuancer, høj kontrast og variation mellem de forskellige planker – detaljer, som gør en stor forskel. Vores vinylgulve er vandtætte og nemme at rengøre. De er stabile og slidstærke.

Ligesom laminatgulvene er vinylgulve i fyr nemme at lægge selv takket være vores patenterede kliksystem.

Derfor vil du elske fyrretræsgulve...

Pergo fyrretræsgulve, en holdbar løsning

En holdbar løsning

Pergos laminat- og luksus-vinylgulve kombinerer det rustikke autentiske udseende af fyrretræ med fremragende holdbarhed og slidstyrke, såvel som en 25 års garanti.

Pergo fyrretræsgulve, et design til alle indretninger

Et design til alle indretninger

Nutidens fyrretræsgulvdesigns leveres i mange flere stilarter end ‘traditionelle naturfyr planker alene. Et udvalg af farver og overfladebehandlinger sikrer at der med sikkerhed findes et fyrretræsgulv til din indretning.


Pergo fyrretræsgulve, nemme at vedligeholde

Nem vedligeholdelse

Vores vinyl- og laminat- gulve, der ligner ægte fyrretræ, giver fred i sindet i kraft af deres Titan X™ teknologi.

Pergo fyrretræsgulve, nemme at montere

Nem montering

Montering af et helt nyt fyrretræsgulv behøver ikke at være en kedelig pligt. Takket være de berømte og patenterede PerfectFold kliksystemer, har du ikke behov for hverken lim eller søm til at montere dit fyrretræsgulv. Alt det kræver er et enkelt klik — uden noget rod overhovedet!

Oplev alle fyrretræsgulve

Find en forhandler >