Derfor er trægulve et fremragende valg

inspiration-hvide-gulve

En cool klassiker

Vil du have et rum til at føles større? Et hvidt gulv er cool og frisk – det perfekte grundlag for din boligindretning. Hvid er som følge af farvens associationer til renhed et ideelt valg til badeværelser eller køkkener. Men dette neutrale underlag kan give ethvert rum et boost. Da den hvide farve også forbindes med ro og fred, vil dit hjem blive et behageligt tilflugtssted fra verden udenfor.

Oplev alle hvide gulve

Tomt lærred

Brug et klassisk og rent hvidt gulv som grundlag for lyse farver, eller kombiner det med varmen i mørkere farvet træ. Denne tilgang modvirker det sterile udseende ved en helt hvid boligindretning. Ved at kombinere hvid med mørkere nuancer eller lysere farver skabes en kontrast og blødgør farverne, der er sat sammen med det hvide gulv.

Vær vovet, eksperimenter med statement-møbler, og design et rum, der er skræddersyet til dig. Hvide gulve fungerer også særlig godt i skandinavisk inspirerede omgivelser. Og glem ikke at lege med forskellige teksturer i din indretning!

Den rette hvide gulv

Ægte træ er en uovertruffen klassiker, men nutidens økonomiske løsninger som f.eks. laminat og vinyl giver et lige så naturligt look og er også lette at vedligeholde. Uanset hvilket behov du har, findes der et hvidt gulv, der opfylder det.

Hvide laminatgulve fra Pergo

Hvide laminatgulve – hvorfor?

  • Vær kreativ, og vælg et eller flere af dine yndlingsdesign blandt utallige farver og overfladebehandlinger. Der er så mange nuancer af hvid at vælge imellem, samt sten- og træfinish.
  • Laminat er det perfekte grundlag til dit liv takket være dets fremragende modstandsdygtighed over for ridser og pletter.
  • For vandafvisende laminat er intet rum uden for rækkevidde. Det kan monteres stort set alle steder, selv på udfordrende steder som køkkener eller entréer.
  • Det er et gulv, der kræver en minimal indsats. Laminat kræver minimal vedligeholdelse og er nemt at montere med det innovative kliksystem.

Hvide vinylgulve fra Pergo

Hvide vinylgulve – hvorfor?

  • Vinyl er meget komfortabelt og giver en varm og blød overflade at gå på.
  • Det er holdbart og robust med fremragende modstandsdygtighed over for ridser og pletter.
  • Næsten alle rum i din bolig fra stuer over køkkener til entréer kan drage fordel af et vinylgulv. Der er et til alle rum og stile.
  • Har du travlt? Så vil du elske vinyl: Dette gulv kræver minimal vedligeholdelse.
  • Da det er tyndt og nemt at montere, er vinyl perfekt til renoveringsprojekter.

Oplev alle hvide gulve:

#FloorAdvisor#