Korkgulve? Hvad med dette smarte alternativ...?

Pergo-vinyl, smart alternativ til korkgulve

Korkgulve er en klassiker, der aldrig går af mode. Og det er ikke så underligt: Det har flere væsentlige fordele. Kork er f.eks. blødt og varmt under fødderne, allergivenligt og nemt at vedligeholde.

Men det har også nogle ulemper. Materialet er skrøbeligt og modtageligt over for ridser og slitage, det bliver nemt misfarvet for slet ikke at tale om, hvad der sker, hvis det udsættes for vand i længere tid.… Men der er vel intet alternativ? Forkert! Vinylplanker og -fliser giver de samme fordele som korkgulve, uden alle ulemperne.

Ja, jeg vil gerne have mere at vide om vinyl

Utallige muligheder

Fås i næsten alle farver og stile – der findes et vinylgulv til alle stile og smage. Desuden kan vinyl pga. dets vandafvisende egenskaber monteres i næsten alle rum, herunder køkkener og entréer.

Bedste ydeevne

Vinyl er hele gulvpakken. Den fremragende modstandsdygtighed over for ridser, pletter og vand betyder, at det er perfekt egnet til hverdagsbrug, mens gulvets kompatibilitet med gulvvarme giver en endnu mere komfortabel oplevelse.

Nemt

Med et Pergo-vinylgulv kan du give dig selv en pause. Det er nemt at vedligeholde og montere. Kombinationen af det innovative kliksystem og muligheden for at montere det oven på et eksisterende gulv gør faktisk Rigid Vinyl til det perfekte valg til renoveringsprojekter.

Langtidsgaranti

Pergos kvalitetsvinylgulve har en langtidsgaranti på op til 25 år.

Se alle vinylgulve

Find en forhandler >

Relaterede artikler

14-03-2019

Derfor er vinylgulve det perfekte valg til dit køkken

29-06-2017

Vælg et robust vinylgulv