DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

De bedste gulve til kat og hund

26. april 2016

Vi elsker vores hunde, katte og andre kæledyr – de giver os kærlighed, glæde og selskab. Det er dog ikke lutter lagkage, og dit gulv er måske ikke enig.

Kæledyr har små "uheld", inden de bliver renlige. De fælder (masser af) hår. Og ind imellem kan de finde på at hvæsse deres kløer på møbler og lign. Med Pergo er gulvet i det mindste en ting mindre at bekymre sig om.

Vinylgulve

Vinylgulve er den mest kæledyrsvenlige løsning. Det stærke, hårdføre overfladelag på Pergo vinylgulve er ekstremt ridsefast. Overfladelaget er smudsafvisende og let at rengøre. Kliksamlingssystemets tætte design forhindrer snavs og væske i at trænge ned i samlingerne. Det bløde toplag af vinyl dæmper også lyden fra skarpe små kløer, når kæledyret går på gulvet.

Pergo vinylgulve | download brochure

Laminatgulve

Laminatgulve er på den anden side ekstremt hårdføre, ridsefaste og hygiejniske takket være overfladen, der er så tæt, at snavset ikke kan sætte sig fast, hvilket gør det let at rense gulvet. Det er også vandafvisende. Pergo Sensation overfladelag dækker hele oversiden, helt ned i fasen mellem planerne, og danner en komplet forseglet overflade.

Pergo laminatgulve | download brochure

Følg os:

  

Del denne artikel