Er et billigt laminatgulv lige så godt som et dyrt?

Er et billigt laminatgulv lige så godt som et dyrt?

Når dit gulv trænger til at blive udskiftet, kan det være fristende at vælge et billigt laminatgulv i stedet for et dyrt. Men kan det betale sig i længden?

At lægge gulv kan selvfølgelig indebære en stor udgift – og laminatgulve fås i mange forskellige prisklasser. Men når du vælger, bør du også overveje andet end prisen, nemlig kvalitet, holdbarhed og miljøvenlighed, eftersom disse faktorer også påvirker den samlede omkostning i længden.


Overlegen kvalitet og holdbarhed

Hvis du vælger et laminatgulv fra Pergo i stedet for et billigt laminatgulv, får du i de allerfleste tilfælde en overlegen kvalitet, slidstyrke og holdbarhed. Den patenterede TitanX™-overflade beskytter mod slitage, ridser og slag, og gulvets overflade er vandresistent. Alle vores laminatgulve er nemme at lægge selv uden forkundskaber eller specielle redskaber, og hvis en planke skulle blive beskadiget, kan den let udskiftes.


Bedre for miljøet end billigt laminatgulv

Vi har desuden en miljøpolitik, som inkluderer alt fra valg af råmaterialer og produktionsproces til transport og emballage. Vi bruger udelukkende fornybare træsorter, som fyr og gran, og aldrig truede træsorter fra regnskove. Vores produkter består af op til 80 % spildprodukter fra træindustrien, og vi var den første gulvproducent, som blev tildelt det nordiske miljømærke Svanen, så du behøver ikke at bekymre dig om, at miljøskadelig lim eller andre stoffer skal lække fra dit gulv.


Markedets bedste garanti

Men hvordan kan du være sikker på, at det virkelig er et bedre gulv? For at bekræfte vores ord, får du markedets bedste garanti på dit gulv. Vores laminatgulves ekstreme slidstyrke er årsagen til, at vi kan garantere, at de modstår slitage, pletter og solblegning i op til 33 år. Vi garanterer altså, at du ikke behøver at udskifte dit gulv i mange, mange år – selvfølgelig medmindre du skifter smag!


  • Et billigt laminatgulv kan blive dyrere i længden.
  • Pergos laminatgulve har en overlegen kvalitet og holdbarhed.
  • Laminatgulve af høj kvalitet er bedre for miljøet.
  • Pergo har markedets bedste garanti.
Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
05-08-2015
Top