Høje hæle kontra elefanter

Høje hæle kontra elefanter

Hvis du blev tvunget til at vælge mellem at blive trampet over fødderne af en fuldvoksen elefant, der vejer tre tons eller en person, der vejer 60 kg og har stiletter på. Hvad ville du så vælge?

De fleste ville vælge hælene. Men matematikken siger, at det er det forkerte valg. Selvom en person med hæle vejer omkring det halvtredsindstyvende af en hanelefant, så vil elefanten gøre mindst skade.

Hæle laver mærker på trægulve

Faktum er at elefantens vægt fordeles over store, flade fødder på omkring 250 cm2. Det betyder, at der ikke er et enkelt punkt under foden, der bærer en ekstrem mængde vægt, selvom hele fladen er udsat for en stor belastning.

Hvorimod en stilethæl samler hele bærerens vægt gennem hælen på omkring 0,25 cm2, hvilket udsætter den ekstremt lille flade under hælen for en enorm belastning.

Hvis det er lykkedes dig, at få en elefant ind i din dagligstue med trægulv (hvilket dog ikke kan anbefales), så er der ikke kommet mærker på gulvet. Hvis du lader en kvinde eller for den sags skyld en mand med stilethæle gå rundt omkring i rummet, er der en relativt høj risiko for, at der vil komme en hel del små hælemærker.

Der findes dog en løsning

Heldigvis findes der løsninger for dem af jer, der holder af høje hæle – Pergo laminatgulv med den patenterede overfladebehandling, TitanX™, har en unik flerlaget struktur og en kompakt masse, der giver høj slagfasthed, hvis du bærer høje hæle eller ved et uheld taber noget. Det er den bedste flerlagede behandling på markedet, og tilbyder holdbarhed, der ligger langt over normale standarder også for kommercielle miljøer.

Pergo vinylgulv har en TitanV™ flerlaget overflade, der kombineret med den kompakte substrat, giver gulvet den høje modstandsdygtighed over for stød og tryk, og beskytter gulvet mod skader. Vinylgulve reducerer trinlyd og er bløde og behagelige at gå på. Så nu kan du slå hælene løs på gulvet!

  • Høje hæle udsætter gulve for en stor belastning på en lille flade
  • Pergo laminatgulv har en belægning, der giver ekstremt høj slagfasthed
  • Pergo vinylgulve er bløde, lydreducerende og kan også modstå en del belastning

Følg os:

  

Scandinavian High Heel Affair

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
30-11-2015
Top