Derfor er hvide gulve et godt valg

inspiration-white-flooring

Hvorfor hvidt?

Et hvidt gulv har et køligt og frisk udtryk – det perfekte blanke lærred til indretningen. Hvidt forbindes med renhed og harmoni og forvandler dit hjem til et frirum. Et hvidt gulv skaber lys og plads i indretningen, hvilket gør det til et særligt godt valg til et rum, hvor der ikke er ret højt til loftet.

Hvidt gulv passer godt sammen med alle indretningsstile: perfekt til både et traditionelt sommerhus og en villa med minimalistisk design.

Et universelt match

Brug et forfriskende hvidt gulv som fundamentet for overdådighed. Vær dristig, og eksperimentér med lyse designmøbler, så der opnås et helt unikt rum. Eller brug bløde nuancer, og skab et rum, der udstråler ro og lys.

Der er masser af forskellige hvide nuancer, så hvorfor ikke kombinere dem? Du skal blot sørge for, at de forskellige nuancer, du bruger, matcher hinanden. Opnå en fornemmelse af dybde i rummet ved at eksperimentere med nuancerne.

Forskellige gulvtyper

Rigtigt træ er uimodståeligt, men på dagens marked finder man også alternativer som laminat og vinyl. De er begge nemme at vedligeholde og billigere end ægte træ, og samtidig fremstår de lige så naturligt.Gå på opdagelse i alle hvide gulveDerfor vil du elske hvide gulve ...


Pergo hvide gulve, masser af valgmuligheder

Masser af valgmuligheder

Uanset om du foretrækker hvidt laminat eller vinyl, findes der noget til alle rum, stilarter og budgetter. Og der er flere forskellige nuancer, mønstre og finishmuligheder at vælge mellem.

 

Pergo hvide gulve, holdbarhed

Holdbarhed

Du behøver aldrig igen bekymre dig om holdbarhed takket være Pergos TitanX™-teknologi på laminatgulv. Alle serier fås i forskellige kvalitetsniveauer, der passer til dit hjem og din livsstil.

 

Pergo hvide gulve, nemt at installere

Nemt at installere

Du behøver ikke bruge værktøj: et enkelt klik er tilstrækkeligt til at installere dine Pergo-gulvbrædder flot og med et minimum af indsats. Det patenterede PerfectFold™-kliksystem gør det både hurtigt og nemt at installere dit Pergo-gulv.

 

Pergo hvide gulve, vælg tilbehør

Vælg tilbehør

Vil du give dit gulv prikken over i'et? Med vores store udvalg af matchende tilbehør – paneler, profiler og tætningslister – er du sikker på at få det perfekte resultat.

 

Pergo hvide gulve, mange års garanti

Mange års garanti

Ved at installere et Pergo-gulv lægger du fundamentet til mange års ro i sindet. Der er mindst 20 års garanti på alle Pergo-gulve.

 

 

Find en forhandler > By eller postnummer |

Gå på opdagelse i alle grå gulve:

Top