4 kunstnere taler om deres Pergo vinylgulve

Hvordan kunstnere omfavner virkeligheden

Når man skal skabe kunst, kræves der både inspiration, kreativitet og disciplin. Disse fire enestående kunstnere taler om den specielle rolle deres arbejdsplads - og deres Pergo Rigid Click vinylgulv spiller i deres kreativitet.

Mira Sohlen, vægtæppe kunstner

Håndværk med et moderne twist

For vægtæppe kunstneren dikterer resultatet processen. Og den proces starter… på gulvet. Her skaber hun sine enestående kompositioner og gennemgår hvad hun har lavet.Det starter på gulvet. Det er hvor jeg tænker over tingene og studerer det, jeg har lavet.


Mira bruger en speciel metode i alle sine kompositioner. Hver detalje bliver omhyggeligt udformet i hånden, så hver kreation er unik. Hendes personlige drivkraft udfordrer den håndværksmæssige dygtighed med et moderne twist der passer perfekt til hendes Pergo vinylgulv.

Wim Vanlessen, balletdanser

Lad din personlighed skinne igennem

I balletverdenen er det meget få mennesker som når de højder, som Wim Vanlessen har opnået i sin karriere. Wim bliver beundret af hele verden for hans perfekt kontrollerede bevægelser og smukke menneskelige skikkelse, han ændrer atmosfæren i ethvert rum hvor han danser og efterlader publikum tryllebundet.Danse handler om at føle og hvordan du er i kontakt med rummet du befinder dig i. Du skal virkelig kunne føle det.


For Wim kræver dans og enhver anden kunstform, i hvilken du blotter din sjæl, at du giver dig fuldstændigt hen. En sådan sjælegranskning kræver et taktilt rum, hvor berøring spiller en afgørende rolle… og måske et Pergo vinylgulv.

C A S H maler

At flytte grænser

Carl Anders Sven Hultin – alias C A S H – er først og fremmest en observatør og sekundært en maler og visuel kunstner. Hans arbejde illuminerer skønheden han ser i verden omkring ham, hvor han konstant opdager nye farvekombinationer, teksturer og former.Der er farver, teksturer og former overalt. Du skal blot ønske at se dem.


For at gøre det mere spændende for ham selv kan C A S H godt lide at udforske brugen af forskellige værktøjer og materialer alt lige fra kuglepenne og pensler til lærred og selv metal. Hans atelier - og det malingsplettede gulv - er en manifestation af hans personlighed.

Anna-Karin Garhamn, illustrator af børnebøger

Livet trænger ind i rummet

At finde eventyret i hverdagen: det er det illustratoren Anna-Karin Garhamns arbejde handler om. Hendes serie om Puck, som er en lille dreng der udforsker verdenen omkring ham, er et perfekt eksempel på den eventyrlystne ånd.Rummet som jeg befinder mig i, trænger altid ind i mit arbejde og definerer resultatet af hvad jeg virkelig vil tegne.


For at skabe sine enestående tegninger, bruger Anna-Karin inspirationen fra livet såvel som rummet hun arbejder i. Man undres over om hun nogensinde har ladet Puck lege på hendes Pergo vinylgulv. Der ville under alle omstændigheder ikke være grund til bekymring.