Hvorfor vælge et sort gulv

inspiration-black-flooring

Vær dristig, og vælg sort

Et sort gulv er måske ikke det mest oplagte valg. Men prøv at tænke på alt det, der forbindes med farven sort, f.eks. Stil, luksus, elegance og gådefuldhed. Dertil kommer den værdi, varme og autenticitet, som træ giver – så er sagen pludselig en anden.

"sort er en meget trendy farve i dag, hvor vi ser denne tidløst elegante farve i både mode og indretning. Sort giver rummet en luksuriøs udstråling – sort er et stærkt statement!" siger oke nollet, design director hos Pergo.

Sort – skaber plads

nogle forskere mener, at sort farve på for eksempel gulve opleves som stabilt, og at det ikke trækker unødig opmærksomhed fra resten af møblerne. Tit vil man gerne indrette et rum, så tæpperne og møblerne er i fokus – og det er vanskeligt, hvis man har et gulv, der ikke bare er der, men også erobrer opmærksomheden. Med et mørkt gulv føres blikket ofte mod gulvet, uden at det dog bliver dominerende – i stedet kan gulvet hjælpe til at fremhæve møblerne endnu mere.

"Det er en udbredt misforståelse, at et sort gulv får rummet til at virke mindre, end det er – men det passer ikke! Kombinationen af et sort gulv og lyse, neutrale farver kan skabe en vidunderlig kontrast og endda åbne op for et rum, "fortæller Oke Nollet.

Muligheder inden for sorte gulve

Har du lyst til at prøve et gådefuldt og elegant sort gulv til din indretning? Ægte træ er en klassiker, men de moderne laminat- og vinylgulve, som ikke kræver ret meget vedligeholdelse, er meget økonomiske alternativer.



Gå på opdagelse i alle sorte gulve



Derfor vil du elske Pergos sorte gulve ...


Pergo Sorte gulve

Masser af valgmuligheder

Sort laminat eller vinyl – der findes et perfekt gulv til alle rum, stilarter og budgetter i Pergo-sortimentet. Alle tre materialer fås i mange forskellige farver og mønstre og med forskellige finishmuligheder.

 

Pergo Sorte gulve , forskellige kvalitetsniveauer

Forskellige kvalitetsniveauer

Med Pergos TitanX™-teknologi på laminatgulv får du problemfri holdbarhed i din bolig. Der er forskellige kvalitetsniveauer i alle serier, så du er sikker på at kunne finde et gulv, der passer til dit projekt og din livsstil.

 

Pergo Sorte gulve , nemt og sømløstl

Nemt og sømløst

Du behøver ikke bruge værktøj: Et enkelt klik er tilstrækkeligt til hurtigt at installere dine paneler. Vores patenterede PerfectFold™-kliksystem gør det både hurtigt og nemt at installere dit Pergo-gulv. Det er sjovt at installere gulv med Pergo: Det kræver kun et minimum af indsats og god baggrundsmusik.

 

Pergo Sorte gulve, tilbehør

Tilbehør

Du kommer til at få lyst til at supplere dit gulv med vores ekstraudstyr, når du opdager vores omfattende udvalg af paneler, profiler og tætningslister.

 

Pergo Sorte gulve, mange års garanti

Mange års garanti

Ved at installere et Pergo-gulv lægger du fundamentet til mange års ro i sindet. Du kan tage det helt roligt: Der er mindst 20 års garanti på alle vores Pergo-gulve.

 

 

Find en forhandler > By eller postnummer |

Gå på opdagelse i alle sorte gulve:

#FloorAdvisor#
Top