Vælg et robust vinylgulv

Vælg et robust vinylgulv

I visse rum har du brug for et mere robust gulv end i andre. Entréen og køkkenet er eksempler på rum, hvor gulvet udsættes for betydelig mere slitage end for eksempel soveværelset, og derfor er det værd at overveje lidt mere nøje, hvilket gulv du skal vælge der. Et vinylgulv lyder måske lidt gammeldags, men de moderne vinylgulve er betydeligt finere, end du måske tror.


Vinylplanker har flere lag

Vinylplankerne består af fem lag: øverst et meget slagbestandigt vinyllag, derefter et ekstra stabiliserende lag med glasfiber og oven på det ligger en meget stærk og slagbestandig vinylkerne. Derefter kommer det dekorative mønsterlag, der har krystalklare billeder af for eksempel forskellige træsorter, varianter af sten, beton eller cement, og øverst yderlaget TitanV™, som beskytter mod ridser, pletter og slitage.


Et robust og holdbart gulv

Det robuste yderlag modstår både ridser og slag og øvrig slitage fra stole med hjul, høje hæle eller husdyrenes klør. At gulvet er opbygget af flere lag giver i kombination med det kompakte bærermateriale et gulv, der er meget modstandsdygtigt mod slag og aftryk, og det beskytter gulvet mod skader.

Yderlaget er så tæt, at snavs og fugt ikke kan trænge igennem eller komme ned i samlingerne, som også er helt tætte. Dette gør, at gulvet er let at rengøre uden brug af avancerede rengøringsmidler, så det er skånsomt for miljøet, og det betyder, at gulvet holder længere.


To kvalitetsniveauer

Alle Pergos vinylgulve fås i to forskellige kvalitetsniveauer: Premium og Optimum. Premium-gulvene er særligt velegnede til boliger og er nemme at lægge selv. For ekstra holdbarhed, for eksempel til professionelt brug, fås Optimum, som limes fast.


  • Vinylgulve er en moderne version af PVC-gulve.
  • Vinylplankerne er opbygget af flere lag, som giver ekstra modstandsdygtighed og holdbarhed.
  • Yderlaget gør gulvet smuds- og fugtbestandigt.
  • Gulvene fås i to forskellige kvalitetsniveauer.

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
31-07-2017
05-07-2017
Top