DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Vinyl: Det bedste valg i forhold til gulvbelægning

21. juli 2017

Gulvbelægning fås i mange forskellige versioner, men når du leder efter belægning til dit gulv, er der stor sandsynlighed for, at du søger en holdbar og vandbestandig overflade. I så fald kan vi tilbyde dig et virkelig godt alternativ: vinylgulv.


En gulvbelægning, som er ridsebestandig, hygiejnisk og vandbestandig

Pergos moderne version af gulvbelægning – vinylgulve – har det beskyttende yderlag Titan V™, som er effektivt i forhold til at skabe en tæt gulvoverflade, der er yderst modstandsdygtig mod ridser, slag og snavs. Moisture Resistance-systemet kombinerer et fugtbestandigt bæremateriale med en stærk og tæt kliksamling, hvilket gør Pergos vinylgulve til nogle af de mest vandbestandige gulve på markedet. Den tætte overflade gør gulvet hygiejnisk, eftersom snavs ikke kan trænge ned gennem overfladen og i samlingerne. Forekomsten af bakterier reduceres, og rengøringen bliver lettere.


Vinylgulve er velegnede som gulvbelægning i mange forskellige rum

Vinylgulvene er velegnede i rum, som udsættes for meget fugt og slitage, som entréer, køkkener, vaskekældere, toiletter og badeværelser uden gulvbrønd. I bruseområder eller lignende steder, hvor der er en gulvbrønd, gælder specielle regler for fugtsikring, og Pergos vinylgulve er ikke egnet til brug disse steder.


En stærk miljøprofil

Det var en selvfølge ved udviklingen af nye vinylgulve, at de skulle have en stærk miljøprofil. Fremstillingsprocessen er energieffektiv og minimerer spild, hvilket skåner miljøet. Gulvene er ftalatfrie, giver meget lave udslip af VOC (organiske opløsningsmidler) og kan genvindes. Gulvene er desuden så lette at rengøre, at du ikke behøver at bruge kemikalier, som belaster miljøet.


Forskellige mønstre

Vores vinylgulve fås i en masse forskellige mønstre, du kan få vinylgulve, der ser ud som skiffer, beton, kalksten, metal eller forskellige typer af træ – valget er dit!


Nemme at lægge

Pergos patenterede kliksystem gør gulvene nemme at lægge selv uden specielle redskaber eller forkundskaber.

Det bedste valg i forhold til gulvbelægning


Vælg Pergos vinylgulve fremfor et gulvtæppe for at få et gulv, som er:

  • Ridse- og slagbestandigt, hygiejnisk og let at gøre rent.
  • 100 % vandbestandigt.
  • Skånsomt mod miljøet.
  • Smukt og kan fås i mange forskellige mønstre.
  • Nemt at lægge selv.

Opdag vores gulve

Laminatgulv  |  Vinylgulv

Leder du efter en Pergo forhandler i dit område?

Find en forhandler


Del denne artikel