Tekniske egenskaber laminatgulv

Takket være den patenterede TitanX™ overfladebeskyttelse holder et Pergo-laminatgulv  sin elegante finish år ind og år ud. TitanX™ er en flerlagsteknologi, der omfatter beskyttelseslag af aluminiumoxider, der giver fremragende slidstyrke og beskytter mod ridser. Og med de specielle stødabsorberende lag kombineret med et kernemateriale i høj kvalitet TitanX™ opnår gulvet også meget høj styrke, der kan klare slidstyrke genstande og højhælede sko.

1 Ridsefast overflade
2 Krystalklare mønstre
3 Fremragende slagstyrke
4 Fugtafvisende HDF-kerne
5 Bagsidestabilisering

Hvad gør Pergo til noget særligt?

Wear protection

Slidstyrke
Pergos patenterede TitanX™-overflade er markedets bedste flerlagsbeskyttende overflade, der sikrer en slidstyrke, som overgår de normale standarder for erhvervsmæssige områder.

Hygienic

Hygiejnisk
Et Pergo laminatgulv gør det lettere at opretholde et højt hygiejneniveau. Bakterier kræver næring og fugt for at kunne trives, og den tæt forseglede TitanX™-overflade, der er let at rengøre, gør dette umuligt. Dette giver naturligvis et højt hygiejneniveau uden brug af kemiske rengøringsmidler.

Antistatisk

Antistatisk
Pergo laminatgulve eliminerer statisk elektricitet. Elektrostatiske ladninger spredes gennem elektrisk ledende grafit i gulvet. Denne metode lever op til markedets strengeste antistatiske krav.

Slagfast

Slagfast
Den unikke flerlagsopbygning på vores TitanX™-overflade giver sammen med det kompakte kernemateriale en meget høj slagstyrke, der klarer de fleste tabte genstande og højhælede sko.

Høj brandsikkerhed

Høj brandsikkerhed
Et Pergo-gulv med TitanX™-overflade har en naturlig høj modstandsevne over for ild pga. flerlagsopbygningen. Dette kombineret med dets kernetæthed giver mulighed for hurtigere varmespredning.

Vannbestandighet

Vandasvisning
Pergo kombinerer fugtafvisende kernematerialer med en stærk og tæt kliksamling. Dette resulterer i nogle af de mest fugtafvisende gulve på markedet.Pergos fugtafvisningssystem kombinerer fugtafvisende kernematerialer med en stærk og tæt kliksamling. Overfladebeskyttelsen af vores nye Sensation gulve når helt ind i de fasede samlinger og skaber en helt lukket overflade.

Ridsefast

Ridsefast
TitanX™-overfladen har et ekstra beskyttende lag, der giver den bedste ridse- og slidmodstand på markedet. Så dit Pergo-gulv vil bevare sin smukke glans meget længere end andre laminatgulve.

Nem montering

Nem montering
Pergos patenterede PerfectFold™3.0-monteringssystem gør monteringen hurtigere og lettere, fordi du bare skal vippe gulvet på plads.

Smudsafvisende

Smudsafvisende
Et Pergo-gulv med TitanX™-overflade er meget lettere at gøre rent end almindelige gulve. Årsagen til dette er, at TitanX™-overfladen er så tæt forseglet, at snavs ganske enkelt ikke kan sidde fast.