Pergo i dag

Pergo i dag

Pergo opfandt laminatgulvet for mere end tre årtier siden. I dag er varemærket synonymt med smukke, praktiske gulve – en tradition med rødder i “Historien bag laminat”. Denne historie begyndte med en idé om at skabe smukke gulve, der var stærke nok til at klare hverdagens virkelige udfordringer og stadig se flotte ud efter mange års brug. For at være endnu mere praktiske gjorde vi dem ekstremt lette at montere og vedligeholde.

I dag er disse idéer stadig grundlaget for alt, hvad vi foretager os, fra nye gennembrud inden for laminat til udvidelser af vinylgulve og naturlige trægulve. Gulve til hverdagens virkelige liv.

Patenterede innovationer med lethed, holdbarhed og skønhed
Listen over Pergos nyskabelser er lang, heraf er mange beskyttet af næsten 500 patenter og patentansøgninger på verdensplan. Nogle af vores mest populære nyskabelser i dag omfatter PerfectFold™ 3.0 for ekstremt let montering, TitanX™ Advanced for uforlignelig slidstyrke og EndlessPlank™ for skønhed, der varer ved.

En del af verdens største gulvvirksomhed
Siden 2013 har Pergo varemærket været ejet af Mohawk Industries, Inc., verdens største gulvvirksomhed med aktiviteter i Nordamerika, Europa, Asien og Australien. Pergo produkter produceres af gulvdivisionen hos Unilin BV, med hovedsæde i Belgien.

certificateManagement system certification
Pergo (Europe AB) følger standard ledelsessystemer,  der omfatter miljø, sikkerhed og kvalitet. Kvaliteten er certificieret I henhold til  ISO 9001 og miljøet er ISO 14001 certificieret. 

Prøveservice er midlertidig utilgængelig

Grundet COVID-19 (coronavirus) udbruddet og de præventive tiltag vi er i gang med at foretage, er det p.t. ikke muligt at bestille gulvprøver indtil videre.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller har anmodninger, så må du ikke tøve med at kontakte din faste Pergo kontaktperson eller send en e-mail til os ved hjælp af kontaktformularen..