Pergo i dag

Pergo i dag

Pergo opfandt laminatgulvet for mere end tre årtier siden. I dag er varemærket synonymt med smukke, praktiske gulve – en tradition med rødder i “Historien bag laminat”. Denne historie begyndte med en idé om at skabe smukke gulve, der var stærke nok til at klare hverdagens virkelige udfordringer og stadig se flotte ud efter mange års brug. For at være endnu mere praktiske gjorde vi dem ekstremt lette at montere og vedligeholde.

I dag er disse idéer stadig grundlaget for alt, hvad vi foretager os, fra nye gennembrud inden for laminat til udvidelser af vinylgulve og naturlige trægulve. Gulve til hverdagens virkelige liv.

Patenterede innovationer med lethed, holdbarhed og skønhed
Listen over Pergos nyskabelser er lang, heraf er mange beskyttet af næsten 500 patenter og patentansøgninger på verdensplan. Nogle af vores mest populære nyskabelser i dag omfatter PerfectFold™ for ekstremt let montering, TitanX™  for uforlignelig slidstyrke, Aquasafe og StayClean for den bedste vandbestandighed og sensation for et naturligt look.

 

En del af verdens største gulvvirksomhed
Siden 2013 har Pergo varemærket været ejet af Mohawk Industries, Inc., verdens største gulvvirksomhed med aktiviteter i Nordamerika, Europa, Asien og Australien. Pergo produkter produceres af gulvdivisionen hos Unilin BV, med hovedsæde i Belgien.

certificateManagement system certification
I Sverige følger Unilin Nordic AB et standard ledelsessystemer,  der omfatter miljø, sikkerhed og kvalitet. Kvaliteten er certificieret I henhold til  ISO 9001 og miljøet er ISO 14001 certificieret.