Go to content Go to search

Hvad er vinylgulve?

Vinylgulve er meget mere end, hvad øjet ser. Kort fortalt er det et slidstærkt gulv, der er nemt at gøre rent. Du har mange flotte mønstre at vælge imellem, og du kan lægge gulvet med et enkelt "klik".

I miljøer, der udsættes for ekstra slid, er det vigtigt at have et robust gulv, der er let at gøre rent. Køkkenet er et godt eksempel. Det er ikke usædvanligt, at der kommer vand på gulvet i forbindelse med madlavning og opvask. Hertil kommer glas med mælk, der falder ned fra middagsbordet, og couscous, der breder sig med lysets hastighed. Og så er der stolene, der bliver trukket frem og tilbage, igen og igen. Vinylgulve er udviklet til at klare sådan et miljø til topkarakterer.

Sådan er Rigid vinylgulve bygget

Pergos vinylgulve leveres som planker, og de lægges med et enkelt "klik", præcis som laminat- og parketgulvene. Vi starter fra bunden med det første lag, som er et særligt slagfast vinyllag, der beskytter gulvet mod skader fra tunge møbler og den fyldte frugtskål, som du mistede grebet om. Derefter kommer det andet lag med et ekstra stabiliserende lag af glasfiber. Midten består af en stærk og robust vinylkerne. Derefter kommer det flotte lag – mønsteret, der får dit vinylgulv til at se ud som et varmt og smukt trægulv eller et sort og råt skifergulv. Sidst – men ikke mindst – lægger Pergo et beskyttende overfladelag. Nu har du et gulv, der kan antage mange former, et gulv, der kan håndtere prøvelserne fra børn, hunde og voksne, og som desuden ser lige pænt ud år efter år.

Til montering på ujævne undergulve er vores nyhed Rigid vinyl et oplagt valg. Nemt at montere med click system og kræver ikke udjævning for et godt resultat!

opbygning af et stift vinylgulv
  1. Beskyttende toplag er ridsefast, pletafvisende og slidstærkt – og ekstra mat, så dit gulv får et autentisk udtryk.
  2. Fintrykt vinyl-mønsterlag.
  3. Fleksible vinyllag til lydabsobering, blød, varm og komfortabel følelse.
  4. Rigid gulvets komposit kerne, gør at gulvet kan monteres på undergulve med uregelmæssigheder. To stive lag, forstærket med glasfiber, forhindrer at gulvet slår sig.
Var denne artikel nyttig?
Hvordan kan vi forbedre artiklen?

Tak for din feedback!

Ups! Der gik noget galt.

Der opstod en ukendt fejl. Prøv igen. Hvis dette problem fortsætter, så kontakt os.