Tekniske egenskaber vinylgulv

Pergo vinylgulve kan sagtens klare et stød eller to. Og faktisk mere end det. Hvis du er på udkig efter et gulv til entreen eller andre områder med meget slid, så fortsæt her. Det øverste beskyttende lag lukker effektiv overfladen af og gør den endnu mere modstandsdygtig over for pletter og tilsmudsning samt ridser.

Pergo vinylgulve

Den enkelte planke og flise består af 5 lag. Den stærke og holdbare overflade tilbyder en væsentligt forbedret modstandsdygtighed over for små ridser og gør vinyl til det perfekte valg til rum, der bruges intensivt, og sørger for at dit gulv ser smukt ud mange år fremover.


  1. Superior Protective toplag er ridsefast, pletafvisende og slidstærkt
  2. Fintrykt vinyl-mønsterlag
  3. Meget slagfast vinylkerne
  4. Ekstra stabiliserende lag med glasfiber
  5. Meget slagfast vinylbagside

Pergo rigid vinyl

Til montering på ujævne undergulve er vores nyhed Rigid vinyl et oplagt valg. Nemt at montere med click system og kræver ikke udjævning for et godt resultat!


  1. Superior Protective toplag er ridsefast, pletafvisende og slidstærkt – og ekstra mat, så dit gulv får et autentisk udtryk
  2. Fintrykte vinyl-mønsterlag
  3. Fleksible vinyllag til lydabsobering , blød, varm og komfortabel følelse
  4. Rigid gulvets komposit kerne, gør at gulvet kan monteres på undergulve med uregelmæssigheder. To stive lag, forstærket med glasfiber, forhindrer at gulvet slår sig

Hva er det som gjør at Pergo skiller seg ut?

Easy Installation

Enkel montering

PerfectFold V- og Uniclic-kliksystemerne gør montering hurtig og nem. Plankerne skal bare klikkes på plads på en af de måder, og så er arbejdet gjort på ingen tid.

Wear Protection

Slidstyrke

Overfladen på Pergo Vinyl består af en beskyttende gulvfinish i flere lag. Det beskyttende toplag er ridsefast, pletafvisende, slidstærkt og nemt at vedligeholde.

Sound Reduction

Lyddæmpning

De bløde vinylgulve reducerer trinlyd og giver en rolig og behagelig gåoplevelse.

Impact Resistance

Slagfasthed

Pergos vinyloverflader er opbygget af flere lag. I kombination med det kompakte kernemateriale giver det gulvet en meget høj slagfasthed og lav tilbageværende fordybninger, hvilket beskytter dit gulv mod skader.

Castor Chair

Stol med hjul

Pergo Vinyl er designet til at kunne holde til stole med hjul. Flerlagsopbygningen kombineret med egenskaberne ved kernematerialet sikrer at gulvet kan holde til hårdt slid fra bl.a. kontorstole.

Fire Resistance

Høj brandsikkerhed

Pergo vinylgulve har en naturlig, høj modstandsevne overfor ild. De er designet til at opfylde alle europæiske krav til montering i nød- og flugtveje og fabrikshaller.

Water Resistance

Fugtafvisning

Vores fugtafvisningssystem kombinerer egenskaberne ved kernematerialet med en stærk og tæt kliksamling. Det vil give Pergo-vinylgulve nogle af markedets bedste fugtafvisende egenskaber.

Hygenic

Hygiejnisk

Et Pergo vinylgulv forbedrer hygiejnen og gør det lettere at opretholde et rent hjem. Den forseglede overflade forhindrer bakterier, og reducerer behovet for kemiske rengøringsmidler.

Easy Maintenance

Let vedligeholdelse

Den beskyttende overlade er smudsafvisende og kræver minimal vedligeholdelse og ubesværet rengøring. Det tætte klik-system forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i samlingen.