DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

LÆGGE VINYLGULV: 5 GYLDNE REGLER

5 GYLDNE REGLER

PerfectFold™V-kliksystemet er udviklet specielt til de nye Pergo vinylgulve. Det har både lodret og vandret låsning. Den dobbelt låsning giver Pergo-gulvet enestående stabilitet, og takket være det nye kliksystem foregår monteringen hurtigt og nemt – hurtigere end noget andet vinylgulv på markedet. Du skal blot vælge en af de tre monteringsmetoder og vippe gulvet på plads!

Det nye kliksystem eliminerer behovet for overgangsprofiler ved montering ved døre. Takket være den vandrette og lodrette låsning er der ingen højdeforskelle eller åbne samlinger. Og hvis du får brug for det, betyder PerfectFold™V-systemet, at gulvet nemt kan fjernes og genanvendes.

Hent vejledningen som PDF

Læg dit gulv ved en temperatur mellem 18 og 30° C.

Materialerne til et Pergo vinylgulv skal akklimatiseres der, hvor det skal lægges, ved en temperatur på 18-30 °C i mindst 48 timer, før arbejdet skal udføres. Rum- og gulvtemperaturen skal være konstant før, under og i mindst 24 timer efter, gulvet er lagt.

Brug et særligt underlag ved en temperatur over 45°C.

Pergo vinyl er designet til indendørs opvarmede anvendelser (> 0 °C). Gulvet er ikke beregnet til solarier, havestuer, campingvogne, både eller uopvarmede anvendelser uden brug af lim. Hvis temperaturen på dit gulv overstiger 45 °C, f.eks. pga. direkte sollys, anbefales det at bruge Sun/Heat-underlaget eller at lægge gulvet uden underlag på et nivelleret mineralundergulv. Hvis du er bekymret over gulvets temperatur, bedes du kontakte Pergos tekniske afdeling.

Klik det! Brug ikke en hammer eller slagklods.

Løft den planke, der skal lægges, lidt op ved at holde hånden under den. Skub forsigtigt samlingen på den korte side ned, mens tommelfingeren flyttes fra det inderste hjørne og udad, til der høres et "klik". Sørg for, at enderne på den korte side er lukket ved forsigtigt at banke på kliksamlingen på den korte side med dit håndled. Brug ikke en hammer eller slagklods, da det kan beskadige kliksamlingen. Det er den nemmeste måde at lægge Uniclic® Multifit til vinyl-klikplanker på.

Hold en indendørstemperatur på over 0°C.

Sørg for, at indendørstemperaturen altid er > 0 °C og helst mellem 18-30 °C.

Sørg for at lade et udvidelsesmellemrum på 2 mm være tilbage.