5 gyldne regler

Kliksystemet

PerfectFold™ V kliksystemet har både lodret og vandret låsning. Den dobbelte låsning giver Pergo-gulvet enestående stabilitet, og takket være det nye kliksystem foregår monteringen hurtigt og nemt – hurtigere end noget andet vinylgulv på markedet. Du skal blot vælge en af de tre monteringsmetoder og vippegulvet på plads!

Takket være den dobbelte låsning er der ingen højdeforskelle eller åbne samlinger. Faktisk kan et Pergo vinylgulv monteres ubegrænset både i længden og bredden uden behov for ekspansionsprofiler, hvilket giver dit rum et rent og moderne udseende. Og hvis du får brug for det, betyder PerfectFold™ V-systemet, at gulvet nemt kan fjernes og genanvendes.


Hent vejledningen som PDF

Lim

Vores Optimum vinylgulve er et let alternativ, når du ønsker at lime ned dit gulv. Her kan du finde en komplet vejledning til at opnå den perfekte resultat.

Hent vejledningen som PDF

Click & Glue Floorcooling and -heating

Alle Pergo-vinylgulve kan monteres sammen med undergulvvarmeanlæg med lav temperatur i henhold til nedenstående;betingelser. Dette gælder for undergulvvarmeanlæg, hvor varmeelementer – varmt vand eller elektriske – er lagt ind i gulvet. Varmefolie eller andre ”nye” systemer, der er placeret PÅ afretningslaget eller undertrægulvet, er ikke egnet til Pergovinylgulve.

Hent vejledningen som PDF - Click

Hent vejledningen som PDF - Glue

Før du begynder at lægge dit vinylgulv

Installering af vinyl: værktøjerne

Sådan begynder du at lægge et vinylgulv

Sådan forbereder du det underliggende gulv

Sådan skæres vinylbelægningen til

Sådan forbereder du dit underlag

Sådan lægger du et vinylgulv omkring runde objekter?

Sådan installerer du et vinylgulv i et rum med skrå vægge.

Sådan installerer du et vinylgulv i nærheden af en buet væg

Sådan installerer du et vinylgulv under en dør

Sådan installerer du vinyl på trapper

Top