DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Vedligeholdelse vinylgulv

Vedligeholdelse vinylgulv

 

Almindelig rengøring

Vinylgulve er lette at have med at gøre, men som så meget andet har de brug for regelmæssig rengøring for at holde sig smukke. Det nyskabende overfladelag med TitanV™ gør behandling efter monteringen overflødig, og dit gulv kan let rengøres med en kost, støvsuger eller en moppe. Vi anbefaler, at du altid bruger et vedligeholdelsesprodukt uden aggressive midler, såsom Pergo vinylrens, der bevarer gulvets oprindelige udseende. Hæld ikke vandet ud over gulvet og efterlad ikke en sø af vand på gulvet.

Periodisk rengøring og vedligeholdelse

Rengør gulvet regelmæssigt ved at feje, støvsuge eller aftørre det med en fugtig moppe. Fjern altid straks sandkorn, skarpe genstande, pletfjerningsmidler, fugt eller aggressive væsker fra gulvet. BEMÆRK! Brug aldrig aggressive rengøringsmidler, sæbe, slibende rengøringsmidler eller rengøringsmidler, der indeholder olie eller voks.

 

Pletfjerning

Fjern pletter så hurtigt som muligt. Jo længere tid spildt materiale efterlades på gulvet, jo større er risikoen for permanente pletter. Vedvarende pletter kan muligvis fjernes med Pergo vinylrens.

Industrirengøring

For at øge gulvenes modstandsevne og forbedre rengøringsegenskaberne ved erhvervsbrug kan der påføres et passende forseglingsmiddel i overensstemmelse med producentens instruktioner for dette produkt.

Plejeanvisninger

> Støvsug forsigtigt

Efter montering støvsuges gulvet med et mundstykke med bløde kanter.

> Regelmæssig vedligeholdelse

Fej eller tør gulvet af med en tør moppe for at fjerne snavs og støv. Vask gulvet med lunkent vand, der indeholder en eller to “kapsler” af Pergo all round floor cleaner og med en Pergo mikrofibermoppe. Den daglige rengøring skal følge anvisningerne på Pergos websted. Undlad at overdosere rengøringsmidlet. Brug af uegnede rengøringsprodukter kan beskadige gulvets overflade!

> Beskyttelse til stole med hjul

Kontorstole med hjul bør have de såkaldte “bløde hjul”, og du skal lægge en beskyttelsesmåtte under for at undgå ridser og beskadigelse.

> Ridsefri puder

TitanV™ er en patenteret teknik, hvor flere lag med forskellige egenskaber og funktioner presses sammen under varme og tryk. Derved opstår en overflade, der er ligeså hård som titanium."