Et holdbart plankegulv i fyr

Skandinavisk design har længe haft mange indslag af fyr, både på vægge, lofter og møbler – men til gulve fungerer det ikke specielt godt. Massive fyrretræsgulve er for bløde og får derfor let skader, og de tiltrækker desuden støv. Men der findes alternativer til dem, der alligevel gerne vil have et gulv i fyr!


Laminat-fyrretræsgulv

Med fyrretræslaminat kan du få fyrretræets smukke udseende sammen med laminatets overlegne modstandsdygtighed mod slitage, ridser og slag. Yderlaget gør desuden gulvet fugtbestandigt, hygiejnisk og nemt at rengøre.

Laminatplankerne har et perfekt naturligt udseende, og for yderligere at øge følelsen af ægte træ tilbydes fyrretræslaminat med flere forskellige strukturer på plankerne. Vi har alt fra en silkeglat overflade til en grovere struktur, som kan have sprække-, knast- eller alderseffekt.

Vores laminatgulve lægger du nemt selv, uden avancerede redskaber eller værktøj. Her kan du læse, hvordan du gør


Vinylgulv i fyr

Hvis du har brug for et endnu mere robust gulv og samtidig gerne vil have det rustikke udseende fra fyrretræ, så skal du satse på et vinylgulv med fyrretræsmønster. Pergos Modern plank-mønstre har en naturlig struktur, som efterligner naturen ned i den mindste detalje. De har fint afstemte nuancer, høj kontrast og variation mellem de forskellige planker – detaljer, som gør en stor forskel. Vores vinylgulve er vandtætte og nemme at rengøre. De er stabile og slidstærke.

Ligesom laminatgulvene er vinylgulve nemme at lægge selv takket være vores patenterede kliksystem.

Find en forhandler > By eller postnummer |
Relaterede artikler
24-07-2017
Top