Go to content Go to search
Pergo quickheat gulvvarme

Undgå at få kolde fødder med QuickHeat

QuickHeat er den smarte og nemme måde at nyde gulvvarme på. Du behøver ikke at støbe noget i beton, minimal ulejlighed - du kan klare det uden hjælp fra en elektriker.

Udover at varme så giver QuickHeat også gangkomfort. Ved at tilføje QuickHeat til dit primære opvarmningssystem, kan du desuden reducere temperaturen med 2-3 grader sammenlignet med brug af radiator. Med en maksimal effekt på 60 W/m² er QuickHeat ikke beregnet til at erstatte dit primære opvarmningssystem, men beregnet til at give behagelige, varme gulve i hele rummet.

Dette er hvad du skal bruge for at komme i gang:

  • Dampspærre, (PE-film)
  • Quickheat-isoleringsplader
  • QuickHeat folie
  • Trådløs styreenhed
  • Forlængerledninger
  • Tape
  • Saks
  • Hobbykniv
opsætning af pergos quickheat gulvvarmesystem

Sådan monteres QuickHeat

Når du først har fjernet det gamle gulv og afdækket undergulvet, skal du blot dække hele gulvet med dampspærre, (PE-film). Derefter skal du dække gulvet med QuickHeat-isoleringsplader og tape dem sammen. Udrul QuickHeat folier med deres indbyggede varmekabler og forbind stikkene. Monter styreenheden på væggen og tilslut med QuickHeat folier. Afslutningsvis tildækkes med dampspærre, (PE-film) og kontroller om gulvsensoren opvarmer folierne. Nu er du klar til at montere dit gulv. QuickHeat kan bruges sammen med alle typer flydende organiske gulvbelægninger f.eks. Træ og laminat.

Læs venligst hele monteringsvejledningen inden du påbegynder monteringen af dit QuickHeat. Har du brug for hjælp til valg og beregning af materialer til dit projekt? Brug vores værktøj nedenfor til at få din tjekliste.


Planner tool (EN)

1. Hurtig og behagelig varme

QuickHeat systemet består af forskellige lag: en opvarmningsfolie der producerer varme, isoleringsplader der hjælper med at fordele varmen opad og to dampsikre separationslag (=dampspærre), som hjælper med at blokere evt. damp der måtte komme fra undergulvet.

2. Indbygget sikkerhedsfunktion

QuickHeat har en indbygget elektrisk sikkerhedsfunktion RCD (fejlstrømsafbryder), der automatisk afbryder strømmen hvis der skulle opstå et svigt. Systemet er naturligvis godkendt til gør-det-selv montering og opfylder internationale standarder for udskiftelige gulve.

3. Trådløse termostater i alle rum

Med QuickHeat kan du let finjustere temperaturen i hvert rum. Når først folierne er blevet udrullet, skal du blot tilslutte styreenheden og indstille den trådløse termostat på den ønskede temperatur. Den fleksible timer muliggør at man kan have separate gulvvarmerindstillinger på hverdage og weekender. Fire individuelle tidszoner understøtter din daglige indstilling (morgen, middag, aften og nat) og hver periode kan indstilles på en bestemt temperatur.

Quickheat-isoleringsplader

QuickHeat forlængerledninger

Controllersæt

QuickHeat folier