DA
Log ud | Opret en konto | Log på Kommercielle gulvløsninger Hjem

Flotte laminatgulve – som du aldrig har set dem før

27. juni 2017

Det var Pergo, som opfandt laminatgulvene, og vi nøjes ikke med det: Vi driver hele tiden udviklingen fremad. Hvis du gerne vil have et robust og flot laminatgulv, er det Pergo, som du skal henvende dig til.

Alle mønstrene på vores laminatgulve er autentiske og genskaber naturen ned til den mindste detalje. Hvis man kigger under overfladen, er gulvene udviklet med smart teknik, der gør dem mere og mere sofistikerede. Du kan altid regne med, at Pergos laminatgulve er holdbare, slidstærke og hygiejniske og har markedets bedste garanti – så nu kan vi gå over til at tale om udseendet!


Mange varianter af laminatgulve

Først og fremmest kan du vælge mellem mange forskellige mønstre: træsorter, flere slags sten, klinker eller beton. Og ikke nok med det: Gulvplankerne kan også fås i flere størrelser og med variationer i overflader og fasninger.


Flot laminatgulv med forskellige plankestørrelser

Med forskellige størrelse på gulvplankerne kan du ændre udtrykket i et rum. Rummet kan fremstå som smallere, bredere, længere, mørkere eller lysere, afhængigt af om du vælger ”long plank”, planker i forskellige bredder eller gulvfliser.


Fasninger, overflader og glansniveauer øger det autentiske indtryk

Fasningerne på kanterne forstærker indtrykket af naturlige planker eller klinker. Der er desuden hele ni forskellige overfladestrukturer og fire glansniveauer at vælge imellem, så du får et flot laminatgulv, der både har et autentisk udseende og som også føles som naturproduktet.

Et laminatgulv med træmønster og en overfladestruktur med realistiske sprækker og årringe gør, at du får oplevelsen af et trægulv, men her får du bare også laminatgulvets forbedrede holdbarhed, slidstyrk og vandbestandighed med.

  • Pergos laminatgulve er både flotte og holdbare.
  • Mønstrene genskaber naturlige materialer.
  • Laminatgulvplankerne fås i forskellige størrelser.
  • Overflader, fasninger og glansniveauer giver et autentisk indtryk.

Opdag vores gulve

Laminatgulv  |  Vinylgulv

Leder du efter en Pergo forhandler i dit område?

Find en forhandler


Del denne artikel